2777
2789

دختر دومم 10 سالشه  احساساتی و زود رنجه از طرفی به شدت اذیت میکنه با رفتاراش  .طول سال  بجز تابستون بقیه فصل ها سرما میخوره و همه رو مریض میکنه.. چند تا متخصص هم رفتیم ولی خدا روشکر نه مشکل لوزه داره نه گوش و حلق و بینی.... یه مدتی هم شربت برای سیستم ایمنی بهش دادم ولی افاقه نکرد آزمایشاشم مشکلی نداره.. فقط تا هوا سرد میشه لباس نمیپوشه اذیتم میکنه بعضی وقتا تو ساختمون میاد لباس گرم میپوشه که عرق کنه و بعدا سرما بخوره.. بخدا از دستش روانی شدم الان چند روزه مریضه  منو و بابا و خواهر و برادرش رو مریض کرده الان پسرم خوابیده ولی به سختی نفس میکشه اگه بگم تو طول سال چقد دکتر میرم کسی باور نمیکنه.. خیلی رو فاز لجه مدام کنار بچه سرفه میکنه که اونو هم مریض کنه.. اینم بگم که پیش مشاور نمیاد و خیلی استرسی هست و دروغ میگه یه دفعه هم از روانپزشک مشورت خواستم بهم یه قرص داد برا استرسش.. روز دوم باباش گفت این قرصا رو نده بهش و یه مشت اراجیف جلوش گفت اینم دیگه نخورد 

بخدا از دستش خسته شدم کلا بچه بد قلقی هست تا نوزاد بود همیشه ریفلاکس داشت و شبا گریه میکرد بزرگتر شد هم باهاش مشکل دارم قبلش سوگلی باباش بود و از روزی که داداشش اومده  رفته کنار و کلا بهم ریخته از یه طرف دلم به حال دختر اولم میسوزه از یه طرف به حال دومی از یه طرفم به حال سومی بچم همیشه مریضه.. از یه طرفم به حال خودم که چرا حماقت کردم سه‌تا آوردم اونم با شوهری که اصلا نه درک داره نه باهام همکاری میکنه.. الان دلم فقط مرگ میخواد خسته شدم بخدا

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت میخواد با بیمار شدن توجه بخره هر چند به اشتباه دروغ هاشم به همین علت گذر زمان بهترش میکنهی مدت ...

ممنون عزیزم 

من همش باهاش بحث میکنم و هی نصیحتش کنم 

استرسش رو باید درمان کنی

و بهش توجه و محبت کن خودت 

اون دوتا چندسالشونه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خودتون به دلیلش اشاره کردید ، قبلا سوگلی باباش بوده بعد از اومدن داداشش رفته کنار دلم براش سوخت

آره کلا تعادل تو خونمون وجود نداره دلم به حال دختر اولمم میسوزه من چیکار کنم بخدا خستم کردن 

ممنون عزیزم من همش باهاش بحث میکنم و هی نصیحتش کنم

اشباهت همینه 

بحث و نصیحت و انتقاد عکس نتیجه میده 

بیشتر لج میکنه 

اون تو سنی ک خوب و بد رو تشخیص میده پسسسس 

دیگه. رها کن این رویه رو. و زیر پوستی و غیر مستقیم هواشو داشته باش 

سعی کن بهش هویت و شخصیت و مسولیت بدی و ازش مشارکت و کمک بخوای .

اون دختر پر پتانسیل و باهوشیه

لطفا لایک نکنید .

اشباهت همینه بحث و نصیحت و انتقاد عکس نتیجه میده بیشتر لج میکنه اون تو سنی ک خوب و بد رو تشخیص میده ...

وقتی ازش کمک بخوای و تشویقش کنی باعث میشه رفتارهای درست انجام بده .

رفتار درمانی همینه

دارو بهش نده واقعا عوارض داره

لطفا لایک نکنید .

اشباهت همینه بحث و نصیحت و انتقاد عکس نتیجه میده بیشتر لج میکنه اون تو سنی ک خوب و بد رو تشخیص میده ...

آره کاش کمی بیخیالتر بشم خودمم تو فشارم.. به شدت خلاقه و همیشه یه چیزایی درست میکنه خودمم تعجب می‌کنم ولی بعضی رفتاراش آخ اگه بگم مثلا لیست خرید خونه رو حفظه ولی امان از درس خوندن.. میخونه ولی خیلی باب میلش نیست