2777
2789

ینی ما

@عشق_ومپیم‍ 

دیانا ور ایز مای مای؟🤣

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یکی گونی هم میپوشه تو تنش قشنگ میشنه .بیشتر قد و حالت و استایل و فرم بدن طرف جوریه که لباس تو تنش قشنگ میشینه به اون میگن خوشتیپ نه اونی که حتما لباس خوشگل بپوشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
نه بابا دوستم ک چند ماهی بود منو ندیده بود یهو بیرون دید صحبت میکردیم گف خوشتیپ شدی

خب منظورش استایلت بوده

کیف

کفش

لباس

اکسسوری

اینا باهم همخونی داشتن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یس افکورس🤣🤌🏻

تنکس وری ماچ🤣

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

سرگیجه گرفتممممم🤣

🤣🤣🤣🤣🤣