2777
2789

عزیزم من الان ۳۶ سالم هست و باردارم نه عزیزم چرا نگران باشم

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نگرانی ؟ دختر عمو من با ۴۵ سار سن بچه چهارم زایدع

راستش روحیه ام نیست من خیلی وابسته به مامانم‌هستم ولی من خیلی دیر آوردم به نظرم ارزش نداست این قدر دیر .بچه ام زود بی مادر می شه 

چرا پس من حالم داغونه می گم ارزششو نداشت من ۸۰ ساله بچه ام ۴۴ساله

عزیزم حال خودتو الکی خراب نکن مثبت فکر کن این همه آدم توی این سن و بالاتر دارن بچه دار میشن بنظر من بهتر هم هست،توی اطرافیانم میبینم مادرای کم سن و سال که نمیتونن درست مادری کنن چون خودشون هنوز بچه هستن،من بچه دومن هست

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

[QUOTE=401289739]عزیزم حال خودتو الکی خراب نکن مثبت فکر کن این همه آدم توی این سن و بالاتر دارن بچه دار میشن بنظر من ...[/QUO جدی الان خیلی تو سن بالا باردار می شن .بچه های شما هم جنسن .همش فکر می کنم خیلی زود بی مادر ی سن من ۸۵ عمر کنم‌ اون ۵۰ می شه