2777
2789
عنوان

ضدآفتاب🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

1527 بازدید | 19 پست

سلام دوستان یک ضد آفتاب که کاور خوبی داشته باشهبرق نندازه... و بعدا لک نندازه و مشکل پوستی نیاره کاور یا باعث جوش زیر پوستی نشه یموقع

بهم بگه با تجربه استفاده و قیمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازگی رفتم دکتر پوست گفتم یه ضد افتاب مناسب معرفی کن پوستم خشکه.یه ضد افتاب معرفی کرد acm

به نظرم خوبه.

۷۰ تومنه حدودا.

قبلا هم الارو استفاده میکردم ازش پرسیدم گفت اونم خیلی خوبه ولی حواست باشه تقلبی نباشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

عزیزم کرم زد افتابی که کاور بالایی داره صد درصد در دراز مدت باعث ایجاد لک میشه

من خودم مدت هاست از ضدافتاب درمدن استفاده میکنم که خیلی سبک و عالیه و فقط پوست را یکدست و شاداب نشون میده

آخرین بارم۱۹۰خریدم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
من تازگی رفتم دکتر پوست گفتم یه ضد افتاب مناسب معرفی کن پوستم خشکه.یه ضد افتاب معرفی کرد acm به نظر ...

من تازه میخاستم الارو بگیریم acm بهتر از الارو بود میشه بیشتر بگی

من تازه میخاستم الارو بگیریم acm بهتر از الارو بود میشه بیشتر بگی

من الارو رو دوس دارم ولی خب چون دکتر گفت ترجیحا اینو بزن برا اولین بار خریدم به نظر خوب میاد اخه زیاد استفاده نکردم هنوز نمیدونم اثرش چطوریه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت