2777
2789

بچها من شوهرم قبلا دست بزن داشت .و من بارها و بارها سر این موضوع قهر رفتم خونه بابام.و اخرین بار که ابان ماه بود واسه بار سوم رفتم دادگاه و دو ماه خونه بابام بودم و با شرط زوج درمانی و بزرگترها و ب خاطر دخترم برگشتم.الان از وقتی برگشتم دیگه دست بزن نداره ولی به شدت بد دهن شده و هر چی میخواد میگه.فحش ناموسی و اینا ...نه.ولی خیلی فحش میده تو هین میکنه و البته تهدید میکنه که دهنمو باز میکنم فحش ناموسی میدم.من اصلا جواب نمیدم.ولی ادم صبری داره .دلم میخواد ی دنیا فحشش بدم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل شوهرت مال دوران کودکی هست و باید رواندرمانی بشه و شایدم دارو بخواد...باید بره روانشناس..

کودکیش که افتضاح بوده.ی پدر جلاد داشته.مطمئنم روانپزشک نمیاد

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

زوج درمانیتونو ادامه میدید؟ 

به نظر من اینجور میاد که شوهرت کنترل خشم نداره ولی،یه پله پیشرفت کرده از کتک کاری رسبده به فحش دادن

شما صبور باش و جواب نده وقتی خیلی ناراحت میشی فکر کن کتک زدنش قابل تحمل تر بود یا فحش دادن؟

اگه درمانتونو ادامه بدید کم کم یاد میگیره به جای فحش دادن ، منطقی صحبت کنه یا بره بیرون قدم بزنه یا...

خودت هم تا میتونی موضوعات قابل دعوا و گیر دادن رو کم کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم باید از مشاوره بپرسی تا یه راه حل منطقی و درست بهت بده انشالله که درست میشه.

و البته گاهی از خود گذشتگی بیش از حد بی احترامی به شخصیت خود ادمه

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید
کودکیش که افتضاح بوده.ی پدر جلاد داشته.مطمئنم روانپزشک نمیاد

تا خودشو درست نکنه چیزی عوض نمیشه با قول و قرار و این حرفها چیزی عوض نمیشه....صدها و هزاران‌مورد مثل شما دیدم که بدون مراجعه به روانشناس زندگیشون یه اپسیلون هم تکون نخورده...

....Ever since I lost hope, I live much more happier