2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

49 بازدید | 9 پست

مامانم دیشب خواب مادر نامزدمو دیده که میگه به مامانم میگه اسفند کن و مامانم اسفند میکنه و خواب نامزدمو دیده که میاد و بهش سلام میکنه میگه من اومدم .تعبیرش چی میتونه باشه ؟

❤️🙏🏻التماس دعا

متاهل هستید وازدواج کردید؟؟مادر نامزدتان فوت کرده؟؟به مادرتان گفت اسفند کن من اومدم؟؟

نه متاهل نیستم مادرشون زنده هستن خداروشکر 

مادر نامزدمو دیده که به مامانم تو خواب میگه اسپند کن

بعدش خود نامزدم رو خواب بعدی میبینه که میگه سلام من اومدم

❤️🙏🏻التماس دعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده هامون در جریانن برای خواستگاری اومدن

به زودی می یان قرار عقد رسمی روباشمابزارند 

ولی در معرض چشم ونظر هستید امکان داره مشکلاتی پیش بیاد

صدقه زیاد بدهید

خیلی هم ازخواستگاری و پسره ومادرش جایی حرف نزنید تا مراسم تون رسمی نشده 

به زودی می یان قرار عقد رسمی روباشمابزارند ولی در معرض چشم ونظر هستید امکان داره مشکلاتی پیش بیادصدق ...

وای خداکنه ابجی اگر واقعا تعبیر خوابت درست در بیاد مژدگونی داری🥺❤️مرسی عزیزم دلمو شاد کردی امیدوارم تعبیرت به حقیقت بپیونده و خداهم دلتو شاد کنه 

❤️🙏🏻التماس دعا

به زودی می یان قرار عقد رسمی روباشمابزارند ولی در معرض چشم ونظر هستید امکان داره مشکلاتی پیش بیادصدق ...

اخه خانواده من خصوصا مامانم شدیدا مخالفن

❤️🙏🏻التماس دعا

اخه خانواده من خصوصا مامانم شدیدا مخالفن

مادرتون  که مخالفه این خواب رو دیده؟؟

به مادرتون بگید وقتی خواب  می بینید یعنی خبرازاون دنیا، وقتی اون دنیا خبر دادند ازدواج شمارا

پس انشالله خیر است توکل کنید به خدا 

مادرتون که مخالفه این خواب رو دیده؟؟به مادرتون بگید وقتی خواب می بینید یعنی خبرازاون دنیا، وقتی او ...

بله مخالفن،خیلی ممنون از شما زنده باشین التماس دعا برام دعا کنید

❤️🙏🏻التماس دعا