2777
2789

مادرشوهرم خودش باهام قطع ارتباط کرده و پارسال بهش روز زن رو با یک پیام کوتاه تبریک گفتم که محل نزاشتو جوابمو نداد و امسال موندم چه کنم بازم پیام بدم یا ندم ولی میدونم شوهرم خیلی انتظار داره به مادرش احترام بزارم چون عاشق مادرشه ودلسوزشه حسابی ولی مادرش اصلا با من خوب نیست و با زن سابق شوهرم بهتره

بلاخره همه چیز درست میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه خودشیرینی پیش شوهرت یکم روی خوش نشون بده ولی پشت سر محل نزار ک پیش شوهرت اون ادم بد بشه

اره نظر خودم همینه که بهش پیام بدم چون ما رفتو امدمو قطع شده

بلاخره همه چیز درست میشه

هیچ جوری نمیتونی تودل مادرشوهرت جا بگیری

باتوجه به تایپیکی  که نوشتید

اما چون همسرتان متوقع است 

آگاهش  کنید

به همسرتان  بگویید

برای هیچ زنی ازاین شکنجه بالاتر نیست،که گذشته همسرش که یک زن سابق باشد را هر روز به یادش بیارند، من برام این جریان کاملا شکنجه آور است واصلا  باعث شده شب ها توخواب وقتی تونمی فهمی گریه کنم، برام سخته چون میخوام اون گذشته فراموش شود، این حس درتمام زنها هست وزنی وجود نداره که بگه براش مهم نیست

مادر تو هم یک زن است وقطعا  میدونه و آگاهانه  داره منو شکنجه میکنه

من آنقدر تورو دوست دارم که دارم این شکنجه روحی رو تحمل میکنم، 

حالا هم هرچی توبگی بامادرت رفتار میکنم وفقط به خاطر تو و بگی بریم خانه اش ، می یام باهات، بگی خوش اخلاق باشم، میشوم‌، بگی براش هدیه بگیر، می گیرم، بگی تلفن بزن، میزنم ولی 

به عنوان یک زن که عاشق همسرشه نمیتونم مادرت رو حتی یک ثانیه تحمل کنم.

ازحس زنانه حسادت ات نسبت به همسرت، ازعشق، از گریه وزاری، 

ازاین ترفندها استفاده کنید

اصلا سراغ رفتار مادرش یا بدجنسی مادرش نشید ودرباره اش حرف نزنید

فقط درمورد عشق وحسادتت و اینکه  دوست نداری  مادرت بازن سابق ات بهتره و ...

کلن فقط همسرت رو به حس زنانه تون معطوف کنید و باعشق وحسادت عشقی،و حس مالکیت نسبت به همسرتان، 

اینجوری رفتار کن فقط....

گاهی اوقات مردها می‌فهمند مادرشون مشکل داره

خودشون میگن به خاطر من تحمل کن

این جمله رو بهش رسیدی بچسب به شوهرت 

بی خیال کل دنیا