2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من موندم چجوری درامد داشته باشم

مجردی مگه 

چند سالته؟من تازه رفتم دانشگاه خیلی دوست دارم یه کار تو خونه داشته باشم

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

هییی بدک نیستیم ولی گرونی بیداد میکنه😪

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

منم خیلی ناراضیم

خودم اوکیم خانوادم نه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

وضعیت مالیمون خوبه ولی متاسفانه همش ملکه نمیشه گاز زدو خورد

مام همینیم

اما الان شکم مهمه هرچیم مربوط به خوردوخوراکه هرروز گرونتر میشه

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

ولی وضعیت مالی بلاگرا خیلی عالیه از پزشکای فوق تخصص درامدشون بالاتره

اره خدایی من میتونم بلاکر شم ولی خجالت میکشم

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

2823
2791
2779
2792