2777
2789
عنوان

کیا با بچه ی همسرشون زندگی میکنن

126 بازدید | 12 پست

به نظرتون خانومی که از ۵ سالگی بچه ی همسرشو بزرگ کنه حس مادری داره به اون بچه یا هیچ وقت نمیتونه مثل بچه ی خودش بدونه اون بچه رو ؟

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر متولد ۸۴ ای از این غلطا نکن 😂صرفا جهت شوخی بعد نیای کلمو بخوری

نه من کلتو نمیخورم 😂 

بعدشم برای خودم نیست 

داداشم میخواد ازدواج کنه نگران برادرزادمم 

کاملا بستگی به آدمش داره بعضیا جای بچه‌ی خودشون میزارن بعضیاهم اصلا نمیتونن تصورشم بکنن

خانومی که میخواد با داداشم ازدواج کنه خیلی مهربونه و ظاهرا برادرزادمو دوست داره و خودش قبول کرده باهم زندگی کنن ولی نگران این بچم

خانومی که میخواد با داداشم ازدواج کنه خیلی مهربونه و ظاهرا برادرزادمو دوست داره و خودش قبول کرده باه ...

نگرانیت به جاست‌.هیچ زنی حتی مهربون هم باشه از صمیم قلب دلش نمیخواد بچه شوهرشو مواظبت و بزرگ کنه

خانومی که میخواد با داداشم ازدواج کنه خیلی مهربونه و ظاهرا برادرزادمو دوست داره و خودش قبول کرده باه ...

بنظرم یه مدت باهم نامزد بمونن با بچه ببینین رفتارش چطوره

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

آدما متفاوتن. نمیشه یه نظر قطعی داد، یکی مثل مامان من اگه بود، با اخلاقی که ازش سراغ دارم، برعکس از اونور بوم می افتاد و اونو بیشتر از بچه های خودش دوست داشت. 

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸