2777
2789
عنوان

چله چله چله

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 28 پست
سلام اجی میتونم بهت درخواست دوستی بدم؟

سوال داری همین جا بگو🙏🏼🌹

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

سوال داری همین جا بگو🙏🏼🌹

توی تاپیکا مشورت دادی گفتم ازت کمک بگیرم

خیلی خلاصه میگم سرتو هم درد نمیارم به نظرت کسی که بعد از ۵ سال رفاقت عادی؛ گفته روت حس دارم و منم قبول نکردم و اون رفته گفته نمیتونم اینجوری ؛ دوباره برمیگرده؟( دلم برای خودش و رفاقتمون تنگ شده)

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی تاپیکا مشورت دادی گفتم ازت کمک بگیرمخیلی خلاصه میگم سرتو هم درد نمیارم به نظرت کسی که بعد از ۵ س ...

ای جانم

اگه واقعا حسش حس باشه و واقعی و پاک باشه آره برمیگرده

اگرم برنگشت بدون همش چرت بوده و میخواسته باهات بازی کنه

شما بگو تروریست کشته. بستگی ب عقلت داره باور کنه یا ن. غریب و مظلومه زمانه11780. این روزا هم میگذره ولی فراموش ن🕊️🕊️🕊️

ای جانماگه واقعا حسش حس باشه و واقعی و پاک باشه آره برمیگردهاگرم برنگشت بدون همش چرت بوده و میخواسته ...

مرسی دوستم بابت راهنماییت

الان ۳ روزه رفته

من نباید هیچ پیامی بدم ؟

یا مثلا روز ۱۵م یه پیام کوتاه بفرستم نمیدونم باید چیکار کنم

اگه هیچ پیامی ندم دلتنگ میشه؟

مرسی دوستم بابت راهنماییتالان ۳ روزه رفتهمن نباید هیچ پیامی بدم ؟یا مثلا روز ۱۵م یه پیام کوتاه بفرست ...

ببین خصلت ادمیزاد اینه

هرچی کمتر اهمیت بدی ب طرف بیشتر دوست داره و جذبت میشع

ی جوری گفته رفته فک کردم ی ساله

سه روز ک چیزی نیست

صبوری کن و بزار اون پیام بده

اگه واقعا ماله تو باشه پیام میدع

نبودم حتما ی بهترش قراره بیاد فقط تو نظام طبیعت دستکاری نکن درست میشه

هیچی اندازه ترک گناه جواب نمیده

والا ما گناهمون جووون یه فقط

ببین خصلت ادمیزاد اینه هرچی کمتر اهمیت بدی ب طرف بیشتر دوست داره و جذبت میشعی جوری گفته رفته فک کردم ...

ممنون دوستم بابت راهنماییت امیدوارم بهترین ها سهمت از زندگی باشه صبر میکنم🌹

هیچوقت به 40نمیرسه

چرا اگه بخواد برسه میرسه

من ی بار انجام دادم و واقعا نتیجش دیدم

ممنون دوستم بابت راهنماییت امیدوارم بهترین ها سهمت از زندگی باشه صبر میکنم🌹

عزیز دلی

فقط ی چیزو یادت باشه زمانی بقیه بهت ارزش و احترام میدن ک خودت قدر خودتو بدونی

و بدونی چ جواهری هستی 🙏🏼🕊️

حوصله ندارم چهل روز خیلی زیاده

ولی خیلی لذت بخشه روز آخری، 😍