2777
2789
عنوان

برای مهمونم هرچی میارم نمیخوره چیکار کنم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 155 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرسیدم میگه دستتون دردنکنه نمیخوام تو زحمت بیوفتید خجالتیه

خوب یعنی نباید ناهار بخوره ..بگو میخوام ناهار درست کنم خوب نمیشه که تنها خودم بشینم بخورم ..خونه ش نرفتی تاحالا ببنی چی درست میکنه یا چی باهم خوردین خونه ش همونو درست کن 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

آخه وقتی گوشت و مرغ نمیتونه بخوره چاره ای نیست سویا هم میتونی درست کنی

حتی تخم مرغ هم نمیتونه بخوره از بس هیچی نخورده طفلی خیلی لاغر شده تا وقتی داروهاش تموم بشه و آمپول هاش تموم بشه مجبوره پروتئین نخوره

اره همیشه همه مدل غذا یخورده ۲۹ سالشه یک ساله خیلی مریض بود بدنش کهیر میزد انقد دکتر رفت و آزمایش دا ...

خیلی سخته آخه کلا پروتیین حیوانی رو حذف باید بکنه.خدت سلامتی بده.

ولی طفلی گناه داره عدس پلو مجلسی،با زرشک و زعفران و پیاز داغ و کشمش و..درست کن.

حلیم بادمجان

پیتزای گیاهخواری سرچ کن تو نت...

ماکارونی با سویا

سیر بشه مهکتره تا زشت نباشه...آخه زشت نیست وقتی مناسب رژیم خودش درست می‌کنی.

کوکو سبزی کوکو سیب زمینی کوکو عدس . البته اگه تخم مرغ نخوره اینام کنکله . میتونی اش درست کنی یا فلافل. این پیجای گیاهخواری رو نگاه کن خیلی چیزای خفنی درست میکنن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

میرزاقاسمی درست کن با کوکو سیب زمینی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍