2777
2789
عنوان

الان کسی بوت بلند مشکی می پوشهههه

257 بازدید | 24 پست

یه چیزی من همیشه نزدیک تولدم همسرم میگه بریم بیرون بعد مثلا من از یه چیزی خوشم بیاد میره دو روز بعد برا تولدم اونو میخره خودش بعد حالا من و همسرم دیروز رفتیم یه بوت بلند ساده شیک پوشیذم بعد میترسم بره اونو بخره برام خب الان نه بارونی هس نه چیزی مردم حتی نیم بوت نمی دوشن چه برسه بوت بلند دوسش دارمااا ولی میدونم بدون استفاده میمونه چه کنم یهو نره بخره؟؟؟؟؟؟؟؟

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا همچین میکنه خب همونجا بخرید دیگه

نه میریم بیرون من یهو مثلا پشت ویترین بگم ععع چقد این کت قشنگه میره همونو میخره یا هرچی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خب بعد میپوشی دیگه

اخه الان دقت میکنم هیچ کس ختی نیم بوتم نمی پوشه

چ با مزهخب تو گوشی ی لباسی چیزی بهش نشون بده بگو از این خوشم اومده واسم کادو اینو بگیر ک اونو بیخیال ...

همون موندم چی بگم همه چی دارم داستان داریمااا😂😂 حالا از یه پالتو هم خوشم اومد شاید لونو بخره نمیدونم🤣