2777
2789

من ی انگشتر نقره خریدم نقره ایتالیا بود مامانم گف نخر بخری دیگه نمیتونی عوضش کنی یا بفرشیش.

میگف پولاشو جمع کن طلا بگیر البته اون موقع طلا مث الان گرون نبود

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی انگشتر نقره خریدم نقره ایتالیا بود مامانم گف نخر بخری دیگه نمیتونی عوضش کنی یا بفرشیش.میگف پولا ...

خب میشه فروخت یا پولو می‌ریزی دور حیفم میاد پول به سختی پیدا میشه حرومم بشه 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
خب میشه فروخت یا پولو می‌ریزی دور حیفم میاد پول به سختی پیدا میشه حرومم بشه

میشه فروخت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببرش جایی که خرید وفروش نقره وسنگای قیمتی دارن مثل فیروزه،،،، خودشون با نگاه و زدن یه اسپری متوجه می ...

چقدر ارزونتر برداشت از شما 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
عزیزم شما میدونی چجوری میشه فهمید اصله یا نه؟من قدیم چند تا انگشتر گرفتم مغازه دار گفته بود اصله حال ...

ببری پیش کسایی که سنگ و چیزای قیمتی مثل مس  دارن متوجه میشن

چقدر ارزونتر برداشت از شما

گرون خرید ازم  آخه یه نفر بهم هدیه داده بود از چند سال پیش داشتمش خوبه که نداخته بودم یهویی رفتم نشونش دادم ببین انگشترایی هستن که سنگای دلبری دارن 

ببین من قدیم میشنیدم نقره بدرد نمیخوره ولی الان میبینم فامیلامون بعضیاشون طلا نمیخرن و فقط نقره میخرن میگن خوبه،به منم همش میگن ولی من هیچوقت فکر نمیکنم نقره بتونه جای طلا رو بگیره

ببین من قدیم میشنیدم نقره بدرد نمیخوره ولی الان میبینم فامیلامون بعضیاشون طلا نمیخرن و فقط نقره میخر ...

نقره تو دست قشنگه  من دستبند دوست دارم طرفای مشهد که بری بازآرایی بزرگ و مغازه‌ها پر نقره وسنگای قیمتی