2777
2789
عنوان

خونریزی بعد رابطه

139 بازدید | 2 پست

سلام خانوما

من الان تقریبا۸۳ روز از زایمانم میگذره (سزارین) دیشب رابطه داشتم فشار رو رحمم یکم زیاد بود بعد از نزدیکی یکم درد داشتم خوب شد الان که از خواب بیدار شدم خونریزی دارم خیلی دلم درد میکنه نگران شدم جمعه ام که هست نمیتونم برم دکتر بنظرتون چیز خطرناکیه؟

چیکار کنم خیلی نگرانم😢

من اطلاعی ندارم ولی از چت جی پی تی پرسیدم 

حتماً، این یک پاسخ هم‌دلانه، آرام‌کننده و درعین‌حال مراقب و واقع‌بینانه برای این وضعیت است👇

عزیزم سلام،

اول از همه نگرانت کاملاً قابل درکه، مخصوصاً با توجه به این‌که تازه زایمان داشتی و الان هم آخر هفته‌ست.

بعد از رابطه، مخصوصاً بعد از سزارین، گاهی کمی خونریزی یا درد ممکنه اتفاق بیفته، چون هنوز رحم و بافت‌ها کاملاً به حالت قبل برنگشتن.

اما خونریزی همراه با دل‌درد زیاد چیزی نیست که بخوای نادیده بگیری.

چند نکته مهم:

🔸 اگر خونریزی‌ات کمه (در حد لکه‌بینی) و کم‌کم کمتر میشه، معمولاً خیلی نگران‌کننده نیست.

🔸 ولی اگر خونش روشنه، زیاده، لخته داره، یا درد شکمت بیشتر میشه بهتره تا جایی که می‌تونی به یک مرکز درمانی کشیک مراجعه کنی—even اگر خود پزشکت نباشه.

🔸 تا مراجعه، استراحت کن، رابطه نداشته باش، چیزی سنگین بلند نکن، و اگر درد شدیدتر شد یا احساس سرگیجه داشتی، فوراً اقدام کن.

چون ۸۰ روز از زایمانت گذشته و ترمیم سزارین تا حدی انجام شده، ولی باز هم گاهی رابطه می‌تونه باعث تحریک رحم یا باز شدن یک رگ کوچک بشه.

عزیزم اگر شدت خونریزی حتی یکم برات نگران‌کننده‌ست، صبر نکن. یک مرکز شبانه‌روزی یا درمانگاه دولتی هم می‌تونه در همین حد وضعیتت رو چک کنه که خیالت راحت بشه. ❤️

اگه خواستی، می‌تونم یک نسخه کوتاه‌تر و قابل پست هم برات بسازم.

دسترسی این اکانت برای ۳ شخص مجزاست🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB