2821
2789
عنوان

همکاران من

412 بازدید | 48 پست

من  خودم خانم هستم دوتا همکار خانم دارم ماشالا بکی ۳۸ و ۳۵ سالشونه تو اینکه بخوان بهشون توجه بشه فکر کنم یکیشون ۱۶ سالشه اونیکی ۱۴ 

وای خیلی حال بهم زنن مثلا حرف عادی میزنی میخوان تصحیحش  کنن متاسفانه چون محیط کاری نمیشه داد برنی بگی بتوچه اخه

مثلا راجب یه سریال هست تازه پخش میشه شیدا که از کتاب بامداد خمار  گفتم من کتابو خوندم  رمان معروفیه 

اون همکارم برمیگرده میکه نویسنده  اش اصلا تو بین اونهایی که من میشناسم نیست معروف نیست 

میخواستم بگم بتوچه تو کی  هستی که بشناسی یا نشناسی تو اون همکار بدتر از خودت دوتا استرلیزه پاستوریزه همونیژه هستید خجالت نمیکشید ۳۸ سالتونه انگار هنوز تو دپران دبیرستانید انقدر هیچ ندید یکیشون هی نمیدونم چحوری ازدواج کرده انقدر استر لیزه اس 

هر چی میکشیم از این همکارای خانوم میکشیم 

منم دلم پره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط چند لحظه نگاهش کن 

نگاه پوکر فیس 

بعد سرت رو تکون بده به کارت مشغول شو

دیگه خودش روش نمیشه اینجوری صحبت کنه باهات 

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

هر چی میکشیم از این همکارای خانوم میکشیم منم دلم پره

وای بخدا ۳۸ و ۳۵ سالشونه انگار بچه دبیرستانیین هنوز از دوران دانشکاهشون میگن حالا خوبه اونجا هم هیچ غلطی نکزدن دوتا بی مزه که هنوز حتی یکبار هم تقلب نکردن چ برسه رابطه 

ببین فقط چند لحظه نگاهش کن نگاه پوکر فیس بعد سرت رو تکون بده به کارت مشغول شودیگه خودش روش نمیشه این ...

متاسفانه متاسفانه دردم همینه که بلد نیستم اینجور باشم رو سر ادمها باید اینجپر باشی بدبختی اینکه یکیشون هی میخواد بچسبه بمن با من صمیمی باشه میخوام بگم من نخوام تو باشی کیو ببینم اخه 

تو که من حه. حرفی میزنم برای خودنمایب میخ‌ای تصحیح کنی یا هی میگی نه حالم ازت بهم میخوره 

ربطی به خانم و آقا نداره

کلا بعضی ها توهم برتری نسبت به بقیه رو دارند درحالیکه از هر لحاظ پایین تر هستند

من جای شما باشم اصلا باهاشون حرف نمیزنم فقط در حیطه کاری و در شرایط اجباری

ربطی به خانم و آقا ندارهکلا بعضی ها توهم برتری نسبت به بقیه رو دارند درحالیکه از هر لحاظ پایین تر هس ...

بخدا همون اجباری هم حرف میزنم حالم بهم میخوره یکیشون هنوز انگار بچه اس من تو دبیرستان هم ادم مثل اون ندیدم 

یه بار سه  روز پشت هم حرف زدم هی دیدم میگه نه اینجور واونجور منم باهاش  دیگه تصمیم گزفتم حرف نزنم 

فقط سلام خداحافظی بعد دور وز خودش کلافه شد منم هیچی نگفتم حرصش در اومد عین بچه ها شد تهدید کرد به سرپزست میگم که دیگه با تو همکار ار نباشم  منم لبخندی زدم بهش  

حرصش در اومد بیشتر همکار خانم دیگه ای شد واسطه عین بچه ها پا میکوبید زمین اخرسرهم  از سر ابرو باهاش دوست شدم 

مدیر ماهم همینطوره بنده خدامن فقط سکووووتو راه خودمو میرم

بخدا منم خسته شدم از صبح تا شب این دوتا مرغ کمپانی میلینم 

از ۷ صبح تا ۶ بعد از ظهر نمیتونم تحملشون کنم هرجفتشون ادعای اینکه من کتابخونم من با فرهنگمم دارن