2777
2789
عنوان

کاسبان مهریه😂😂😂

452 بازدید | 46 پست

واقعا مسخرس

ی پست تو اینستا دیدم ک مهریه رو برداشتن در عوض طلاق خانوم یعنی همون مهر حلال جون ازاد

بعد مردا خوشحالی کرده بودن زیر پست حتی یکیش نوشته بود باید ی قانون بزارن ک زن عوض طلاق گرفتنش ب مرد پول بده

ی عده میگفتن کاسبان مهریه تیبا خدافظ

ی عده دیگ میگقتن چن تا چن تا زن میگیریم

یعنی رسما ی عده نره خرو سیر کردن رو زنای بیچاره 

فکرشو بکن با نداری طرف بسازی کلی بدبختی بکشی بچه هاشو بزرگ کنی طرف محلت ندازه خیانت کنه بعد مهریه نده طلاقت بده🤬

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هفتس قانونش تصویب شدهدلیلش اینه که مردها به شدت پشت هم هستن و با هم اتحاد دارن بالاخره هم به هدفش ...

دقیقا

اگه ی روزی بخوایم طلاق بگیریم باید اواره بشیم با جیب خالی هه

عزیزم این خراب شده کی پشت زن ها بوده این بار دومش باشه؟

😔

بعد میدونی کجاش زور داره ی عده پیکمی ریخته بودن تو کامنتا ک اره خوب شد مهریه رو برداشتن حالا هرکی میتونه زندگی کنه

ر*** به هیکل مردا 

شوهر می‌کنید که چی بشه سلامتیتون عمرتون جوونیتون بره همین وقتی که بزاری برای شستن و جارو زدن برای مردا برین کار کنین پول در بیارین منت مردارم نکشین

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

باید قانونی تصویب بشه ک چند همسری رو غیرقانونی و حرام اعلام کنه    اگ قراره قوانین شرعی حذف بشه مث مهریه  پس بقیه قوانین شرعی هم باید عوض بشه   خانما باید متحد بشن  ولی خب قانونگذاران مرد هستن  و برای همین مناصب سیستم رو ب زن ها نمیدن ک هرچی دلشون بخواد تصویب کنن حالا دوتا زن وسط مجلس اعتراضی بکنن کی محل میده البته اگ بکنن