2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

522 بازدید | 28 پست

لطفا نگین چرا زیاد تاپیک میزنم 

من سه ساله ازدواج کردم از اولین هفته ازدواج مشکلاتی داشتم به دور از عقل 

قبلاً مچ شوهرم با جاریم و گرفتم و مدرک رو نتونستم نگه دارم شوهرم از گوشیم پاک کرد البته اینو بگم جاریم همسر دوم شوهرش هست شوهرش با خیانت به همسر قبلی اینو گرفته 

حدود ده روز همسرم باهاش تماس تلفنی برقرار کرده و مطمعنم که خیانته 

تنها خواستم اینه زنه رو اذیت کنم ولی نمیدونم چطوری می‌خوام به شوهرش زنگ بزنم بگم ولی نمیتونم خیلی میترسم این ترسه ولم نمیکنه شمارشو میگیرم قطع میکنم من ظهر به مادر شوهرم گفتم اونم به شوهرم انگار گفته ولی الان خیلی خوش خرم داره تی وی میبینم ومیگه کاری نکرده  فقط پرینت تماس دارم بعنوان مدرک

دیشب گفتم به شوهرش میگم گفت برو بگو اگه گفتی دیگه نیا اینجا خونه پدرت بمون دیگه 

من هم شرایط طلاق ندارم هم از طلاق میترسم 

می‌خوام طلاق بگیرم ولی ترسم نمی زآره جرعت ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی میترسم   شرایط ندارم عزیزم تو  عرضه نداری     اینقدر بمون تو اون زندگی ک    جلو چشات   این ب اصطلاح شوهر    با یکی ببینی      با ادمی ک با زن برادرشم اره   موندی !!!!!!!!! بعد فکر میکنی جاریت مقصره و شوهرکت یه ک صخل سهده گول خرده !!!!! استارتر   هیچکس   ب اندازه تو ک میدونی شوهرت چکار کرده   و موندی  مقصر نیست    بنده خدا اگر میخوای فرستم بدی   بمونی با این یارو    حد اقل  تست کن   و  بی چارش کن   ادب بشه ببینی اصلا  کجای زندگی  یارو هستی  !    اگر صفر صفر هم باشی    باید بری از اون خونه    و زندگی       بابا  از بی شوهری کسی نمرده اینقدر این نرینه ها   حساب نبرین  خدا نیستن