2777
2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7901 بازدید | 893 پست

❤️مولای من 

❤️یوسف زهرا

❤️شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت

❤️شنیده ام گریه می‌کنی برای ما

❤️کی تمام می شود....

❤️غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی ات است آقا؟

❤️تسبیحی بافته ام

❤️نه از سنگ ... نه از مروارید

❤️من بلور های اشکهایم را به نخ کشیده ام 

❤️تا برای ظهور تان دعا کنم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ظهور نزدیک تر از چیزی شده که فکرش میکنیم آماده باشیم .

یا صاحب الزمان ادرکنی.

میشه با قلب پاکتون برای شادی روح پدرم دعاکنید و صلوات

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی. همش فضل خدا‌. دعا و توسل باید خیلی مراقب بود و از اینا دست نکشید.

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

سلام بر کسی که چادرش پناهی است....

#سلام_بر_مادرم_زهـرا

#سلام_بر_فاطمیـه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سعی کن مدافع قلبت باشی

از نفوذ شیطان،

شاید سخت تر از مدافع‌ِ حرم بودن

مدافع قلب شدن باشد

#شهید‌محمد‌رضا‌دهقان‌امیری

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

📿°•.

اگه‌ وقتایی‌ که‌ دلمون‌ می‌گیره

به‌ جای‌ عوض‌ كردن‌ پروفایل،

یه‌ سر به "سجـاده" می‌زدیم

وضعمون‌ الان‌ این‌ نبود..

* تو قلبم نمیتونه کسی جاتو بگیره

دل من، به جز عشق تورو نمی پذیره

یا صاحب الزمان عج الله 💚

شرمنده‌ام‌‌ك‌بینِ‌دعاهای‌ِ‌شخصی‌ام ،

عجل‌لولیك‌الفرج‌تو‌آخری‌‌شده🤍🕊 . . . !

هر کجا که باشی اگر برای رضای خدا کار کنی ،

همانجا الگو خواهی بود .

_#شهید_محمد_بروجردی

یا صاحب الزمان ادرکنی.میشه با قلب پاکتون برای شادی روح پدرم دعاکنید و صلوات

من براشون صلوات فرستادم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بد کرده ام بد کرده ام راه تو را سد کرده ام 🔰یادمان باشد اگر حال خوشی پیدا شد جز برای #فرج_مولا امام زمان عجل الله دعا نکنیم. 🤲#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج #امام_زمانم •┈••✾‍ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ