2777
2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7933 بازدید | 893 پست

❤️مولای من 

❤️یوسف زهرا

❤️شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت

❤️شنیده ام گریه می‌کنی برای ما

❤️کی تمام می شود....

❤️غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی ات است آقا؟

❤️تسبیحی بافته ام

❤️نه از سنگ ... نه از مروارید

❤️من بلور های اشکهایم را به نخ کشیده ام 

❤️تا برای ظهور تان دعا کنم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ظهور نزدیک تر از چیزی شده که فکرش میکنیم آماده باشیم .

یا صاحب الزمان ادرکنی.

میشه با قلب پاکتون برای شادی روح پدرم دعاکنید و صلوات

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی. همش فضل خدا‌. دعا و توسل باید خیلی مراقب بود و از اینا دست نکشید.

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

سلام بر کسی که چادرش پناهی است....

#سلام_بر_مادرم_زهـرا

#سلام_بر_فاطمیـه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سعی کن مدافع قلبت باشی

از نفوذ شیطان،

شاید سخت تر از مدافع‌ِ حرم بودن

مدافع قلب شدن باشد

#شهید‌محمد‌رضا‌دهقان‌امیری

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

📿°•.

اگه‌ وقتایی‌ که‌ دلمون‌ می‌گیره

به‌ جای‌ عوض‌ كردن‌ پروفایل،

یه‌ سر به "سجـاده" می‌زدیم

وضعمون‌ الان‌ این‌ نبود..

* تو قلبم نمیتونه کسی جاتو بگیره

دل من، به جز عشق تورو نمی پذیره

یا صاحب الزمان عج الله 💚

شرمنده‌ام‌‌ك‌بینِ‌دعاهای‌ِ‌شخصی‌ام ،

عجل‌لولیك‌الفرج‌تو‌آخری‌‌شده🤍🕊 . . . !

هر کجا که باشی اگر برای رضای خدا کار کنی ،

همانجا الگو خواهی بود .

_#شهید_محمد_بروجردی

یا صاحب الزمان ادرکنی.میشه با قلب پاکتون برای شادی روح پدرم دعاکنید و صلوات

من براشون صلوات فرستادم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بد کرده ام بد کرده ام راه تو را سد کرده ام 🔰یادمان باشد اگر حال خوشی پیدا شد جز برای #فرج_مولا امام زمان عجل الله دعا نکنیم. 🤲#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج #امام_زمانم •┈••✾‍ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز