2777
2789
عنوان

حرفاش❤️‍🩹🥲

83 بازدید | 10 پست

اون روز با رفیق چند سالم کات کردم چون دیگه تنهایی رو ترجیح میدادم و اعصابم اینجوری راحت تر بود موقعی ک خواستم باهاش خداحافظی کنم با یه حالت ناراحتی برگشت بهم گفت دست به کاری نزنیا ( منظور خودزنی و خودکشی بود)🥲🥲 

یه لحظه به این فکر کردم ک چقدر اینجور آدما کمه ولی خب من به هر حال برای آرامش خودم باید ترکش میکردم ❤️‍🩹🙃

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار کرده بود

واقعا کاری نکرد اما زیادی تغییر کرده بودم از نظر اهداف و معیار ها 

جوری بود ک این اختلاف واقعا اذیتم میکرد

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

میتونم بپرسم چند سالتونه؟

دبیرستانیم

چطور

هی منم رفیقم یهو رفت من گفتم داری درس میخونی هم اشکالی نداره بگو بعد برو بخون منم دیگه بهت زنگ نمیزنم 

از اخر شهریور هرچی زنک زدم پیام دادم جواب نداد که نداد مهم نیست واقعا .....

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

خودزنی و خودکشی گفتی خواستم ببینم الان تو چه رنج سنی هستی

۱۶ سالمه