2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره کاملا هم طبیعی هست

من سریع رفتم دکتر گفت قرصات و سرموقع بخور مصرف ویتامین دی روزانه و ویتامین ها خیلی خیلی کمک کننده هست باید جدی گرفتشون

هرجایی که احساس ضعف میکردم سریع میزدم زیر گریه 

هرجایی که خسته میشدم فکرای الکی میکردم و گریه میکردم 

از چن ماهگی شروع شد ؟ فکرتون چجوری بود؟

من سزارین بودم 

تقریبا از همون روزای اول حالم بد بود 

مادر شوهرمم اذیتم میمرد انگار تشدیدش میکرد 

خیلی بابت حرفاش گریه میکردم و همین گریه ها انگار موندگار شد 

شوهرمم به خاطر کارش جدا میخوابید من چند وقت تنها خوابیدم و خیلی اذیت شدم 

حتی میترسیدم گاهی وقتا از نوزادم میترسیدم حس بد داشتم به خونمون به همه جا از تاریکی میترسیدم فکر از دست دادن عزیزام اذیتم میکرد حالم از همه چیز بهم میخورد حوصله هیچی نداشتم انگار کل زندگیم بهم ریخته بود و من توانایی انجام هیچ کاری نداشتم مادرشوهرمم که هربار میومد اشکمو درمیاورد و حرفاش تا چند وقت منو آزار میداد هی با خودم مرورشون میکردم عصبی میشدم 

تا اینکه دوسه ماهی شد یکم بهتر شدم هم خودم هم بخیه ها آخه من خیلی زود پریود هم شدم و خیلی اذیت شدم بچه مم زردی داشت تا دوماه و نیم مدام دکتر بودیم و سرکوفت میشنیدم 

بعدش دیگه خیلی کم میموندم خونمون 

میرفتم خونه مامانم خیلی راحت تر بودم 

الانم گاهی وقتا بعد دوسال و 9 ماه یه فکرای ناامیدی و مزخرف میاد به سرم اما سریع کنترلش میکنم 

من سزارین بودم تقریبا از همون روزای اول حالم بد بود مادر شوهرمم اذیتم میمرد انگار تشدیدش میکرد خیلی ...

منم سزارین . من صبح ها ک بیدار میشدم میگفتم اگ من حالم اینجوری بمونه اگ خدای نکرده زبونم لال شوهرم طوریش یشه من تنها باید این بچه رو نگه دارم حالمم ک خرابه این زندگی رک چجوری بچرخونم ...جوری ک شخصیت یادم رفته . مثلا این فکر میومد ک خودمون یعنی مغزمون ؟مثلا وقتی یکی در مقابل بدخواهانش محکم وایمیسه میگفتم چجوری ؟ مغزش میگ یا خودش اثن یه فکراااییییی 

منم سزارین . من صبح ها ک بیدار میشدم میگفتم اگ من حالم اینجوری بمونه اگ خدای نکرده زبونم لال شوهرم ط ...

وای کاملا درکت میکنم

منم انقدر توی ذهنم با خودم حرف میزدم بعد چرت و پرتااا خودم سوال میپرسیدم و خودم جواب میدادم 

یعنی افتضاااح 

الانم گاهی وقتا میاد سراغم محل نمیذارم خودمو سرگرم میکنم

به نظر من اگر میتونی زیاد نمون یه جا 

یه وقت برو خونه مادرت 

یه وقت بیا خونه خودت یه وقت برید دور دور 

تونستی بچه رو بذار پیش مادرت برو یکم به خودت برس 

کتاب بخون 

استراحت کن 

خوب غذا بخور 

سعی کن بها ندی به این فکرا و زود خودتو پیدا کنی

و اگر میدونی لازمه برو دکتر دارو بگیر

وای کاملا درکت میکنممنم انقدر توی ذهنم با خودم حرف میزدم بعد چرت و پرتااا خودم سوال میپرسیدم و خودم ...

خداروشکر یکی پیدا شد درکم کنه🥺

بنظرم تو سزارینی ها بیشتره این فکرا .

مثلا تو تلویزیون یه دکتر بود میگفت اضطراب لازمه برا آدم وقتی میخوای از خیابون رد شی اونجا اضطراب کمک میکنه ک چیکار کنی 

حالا من ذهنم درگیر این میشد اصن نمیدونم چجوری بگم .

چیزای چرت و بیماری های چرتو به خودم میچسبونم 

اصن نمیدونم چجوری بگم 🥺

من تازه نزدیک به یکی دو هفته س خوب شدم هشت ماهه از سزارینم میگذره . فکر نمیکردم زنده از اون روزا و حال بد بیرون بیام واقعا وحشتناک بود

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من تازه نزدیک به یکی دو هفته س خوب شدم هشت ماهه از سزارینم میگذره . فکر نمیکردم زنده از اون روزا و ح ...

بسلامتی گلم . شما هم با خودت فکرای چرتو پرتو این چیزای ک برای کلمپهههه جون گفتمو داشتین ؟ این حالتا بودین؟