2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بود ؟؟؟ بچتون سالمه؟

بله خداروشکر 

همه میگفتن یه مشکلی هست که اب داره زیاد میشه ولی دکترم خیلی خوب بود اصلا نزاشت اب اضافه را بکشن 

هر هفته فقط سونو باید بری و نوار قلب جنین

واسه من دو ماه آخر خیلی زیاد بود، ماه آخر قشنگ یادمه روی ۳۵-۳۶ بود دکترم میگفت تحرک نداشته باش ممکنه کیسه آب پاره بشه. چقدرررررر استرس کشیدم. حتی گفت بیا ماه آخرو کلا تو بیمارستان بستری باش ولی با تعهد خودم اومدم خونه مشروط بر اینکه هر دو روز یه بار سونو بدم اگر به یه عدد میرسید میگفت باید اجباری بیای بستری بشی عددشو یادم نیست ولی روزای آخر روی ۴۰ بود. باورت نمیشه من فقط تو ماه آخر ۱۴ بار سونو دادم! سه چهار بار آزمایش قند خون دادم.آخرم معلوم نشد واسه چی بود چون هم خودم وزنم مناسب بود هم قندم پایین بود. الحمدلله بچه هم به دنیا اومد سالم بود نفهمیدیم این از چی بود انقدر زیاد بود حجم مایع امنیوتیک.

بله خداروشکر همه میگفتن یه مشکلی هست که اب داره زیاد میشه ولی دکترم خیلی خوب بود اصلا نزاشت اب اضافه ...

برای منو دخترمم دعا کن میگن باید بری سونو پیشرفته تا مطمئن بشیم بچه مشکل ژنتیکی نداره 😭😭😭

واسه من دو ماه آخر خیلی زیاد بود، ماه آخر قشنگ یادمه روی ۳۵-۳۶ بود دکترم میگفت تحرک نداشته باش ممکنه ...

برای منو دخترمم دعا کن.

برای من رسیده به ۴۳ 

دکترا منو خیلی ترسوندن 

میترسم

برای منو دخترمم دعا کن میگن باید بری سونو پیشرفته تا مطمئن بشیم بچه مشکل ژنتیکی نداره 😭😭😭

نه عزیزم نداره 

ببین من از ۲۷ هفته بهم همه جور حرفی زدن یعنی شبا تا صبح میشستم دعا میکردم روزا فقط گریه میکردم 

تو گوگل میزدم هزارتا مشکل میاورد

اصلا ناراحت نباش بدون هیچ مشکلی بدنیا میاد 

اگه اصفهان هستی برو پیش الهه زارعان

بابا دکترا الکی آدمو میترسونن انقدر نگران نباش

مشخصه دیگه بخاطر قندت حجم اب کیسه زیاد شده

تحرکت رو کم کن.مایعات کمتر بخور.رژیم بگیر

میاد پایین

تو که همه سنوها رو دادی بچه سالم بوده اینا فقط میترسونن که حتما بری سنو پیشرفته و پول بیشتری بره تو جیبشون

کاربری قبلیم پرید🥲

نه عزیزم نداره ببین من از ۲۷ هفته بهم همه جور حرفی زدن یعنی شبا تا صبح میشستم دعا میکردم روزا فقط گر ...

خدا از دهنت بشنوه 

ایشالا دخترم سالم و سلامت باشه

دلم داره از غصه میترکه 

نه گلم اصفهان نیستم ، برای سونو میرم مشهد

خیلی برامون دعا کن

بابا دکترا الکی آدمو میترسونن انقدر نگران نباشمشخصه دیگه بخاطر قندت حجم اب کیسه زیاد شدهتحرکت رو کم ...

اره تو همه سونو ها سالم بوده دخترم ایشالا تو اینم بهم بگن سالمه

کارم از دیروز شده گریه

برامون دعا کن که سالم و سلامت ب دنیا بیاد و بغل بگیرمش

خدا از دهنت بشنوه ایشالا دخترم سالم و سلامت باشهدلم داره از غصه میترکه نه گلم اصفهان نیستم ، برای سو ...

انشالله که دلت شاد میشه عزیزم ببین خیلیا این مشکل دارن همشونم بچشون سالم بوده اصلا نگران نباش 

متاسفانه دکترایه ما خیلی اگاه نیست سریع میگن جنین مشکل داره 

نه هیچ مشکلی نیست 

ببین من با تموم وجود درد تورا تجربه کردم من جوری بودم ماه اخر دیگه راه نمیتونستم برم شکمم مثل بادکنک بود اما خداروشکر خیچ مشکلی نبود 

ببین اگه اونجا دکتر خوب نیست هرجور هست بیا اصفهان برو دکتر

اره تو همه سونو ها سالم بوده دخترم ایشالا تو اینم بهم بگن سالمهکارم از دیروز شده گریهبرامون دعا کن ک ...

من مطمئنم سالمه و سالم بغل میگیریش انشالله🙏❤️

کاربری قبلیم پرید🥲