2777
2789

مرد اگه شل کنه میتونی توی دست بگیری اگه نکنه هیچ سیاستی کار ساز نیست. مرد منعطف میخاد

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بازم نکته بگو لطفا این حرفتونو کاملا قبول دارم 👌🏻

بهش عزت نفس دادن

تشکر و ذوق کردن بابت کاری ک تونست انجام بده و اما شما نمیتونستید انجام بدید، حتی ب اندازه باز کردن در شیشه رب و مربا

زیاد بهش پیله نکردن

زیاد چک نکردن ک کجا بودی چرا دیر جواب دادی و....

اگه بهت واریزی کرد شده ی استیکر کوچیک فرستادن

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بهش محبت کن اگه شوهرت براش عشوه و ناز بیا رابطه جنسی خوب متفاوت و تمیز، درمورد مشکلات حرف بزن نزار جمع بشه آتشفشان بشی، غذای خوب و در انتها مهمترینش نزار بهت بی‌احترامی کنه و اول خودتو دوست داشته باش تا بتونی اونو دوست داشته باشی ،اول به خودت اهمیت بده برا خودت احترام قایل شو

من از نزدیک تو مشتمه...

ولی اگه از هم دور باشیم توی تلفن من تو مشتشم😏😂😂❤️

مردو فقط با زبون چرب میتونی تو مشت بگیری چون مردا خیلی گوشی اند .....

و قلبی ک همیشه می تپد....❤️🫰

چی بگم مثلا ؟

حرف بزن باهاش حتی اگه شده شبی نیم ساعت قبل خواب 🙃

راجب همه چیز من البته وقتی حرف میزنم خودش بیشتر حرف میزنع اون بیشتر نیاز داره به حرف 😂😂💔

دیگه من نمی دونم شوهرت چیه و کیه ک بهت بگم چی بگی خوب 😂

و قلبی ک همیشه می تپد....❤️🫰