2777
2789

تا چند هفتگی وقت هست واسه سرکلاژ؟ 

طول سرویکستون چند بود ؟ چند باشه سرکلاژ میکنن؟

و اینکه هزینش چقدر میشه ازاد؟

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

من ۱۸ هفته و ۳ روزم ..سرویکسم تو سونو انومالی گف ۲۷ ..دکتر سونو گف باید دکتر بدوزه ..حالا میخوام بدونم واقعا این عدد احتیاج ب عمل داره ..فردا میرم پیش دکتر اما طاقت ندارم اعصابم ریخته بهم

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیدا جونم مبارکه بارداریت الان تیکرتو دیدم😘😘😘😘

مرسی عزیزززززدلم ..از شما هم مبارک باشه😘😘😘😘😘

من  راجع به سرکلاژ اطلاعات دقیقی ندارم ولی فکر کنم زیر ۳۰ریسک داره  دکترت جی میگه؟

فردا باید برم پیش دکتر ببینم چی میگه ..😔😔

فکر کنم بخواد 

دکتر من گفت تا ۲۴ هفته میشه اگر اشتباه نکنم

تا ۲۱ هفته رو که مطمئنم گفت میشه 

نگران نباش شنیدم عمل راحتیه 

اگر سرکلاژ نکنید فکر کنم استراحت بده دکتر

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...

من 19 هفته و 4 روز بودم سرکلاژ کردم، طول سرویکسم با سونو واژینال 28 بود،البته دکترم خیلی ماهره،من تهران بیمارستان کسری انجام دادم 5 ماه پیش ازاد شد 1,800,000، خیلیم راحته،اصن اسمشو عمل نمیشه گذاشت، 

البته جدیدا میگن زیر ۲۵ حتما سرکلاژ می خواد حالا بستگی داره نظر دکترت چی باشه

یک زن قوى کسى است که عمیق احساس میکند و استوار عشق مى ورزد اشکهایش به فراوانى خنده هایش جارى مى شوند.. یک زن قوى هم لطیف است هم محکم هم اهل عمل است هم معنویت یک زن قوى در ماهیت خود هدیه اى است به جهان...
فکر کنم بخواد  دکتر من گفت تا ۲۴ هفته میشه اگر اشتباه نکنم تا ۲۱ هفته رو که مطمئنم گفت میشه&n ...

سرکلاژ بکنم چی؟ بازم استراحت میخواد؟

من 19 هفته و 4 روز بودم سرکلاژ کردم، طول سرویکسم با سونو واژینال 28 بود،البته دکترم خیلی ماهره،من ته ...

منم با واژینال ۲۷ بود

سرکلاژ بکنم چی؟ بازم استراحت میخواد؟

نمی دونم عزیزم 

سلام عزیزم

زیر سی باید سرکلاژ کنی خصوصی یه تومن میشه اصلا ریسک نکن حتما انجام بده تا بیست هفته وقت داره ان شاالله نی نیت سالم و به موقع دنیا میاد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود