2777
2789

امروز عروسی بود پسر عموم زده بودن بخاطر یه غذا 🙁 بعد رفت شکایت کرد هیچکس پشتش در نیومد مام نبودیم داداشم اینا همه سر کار صاحب عروسی آوردم ۳ تا غذا گفت عروسیم خراب نکن داداش همین پسر که عروسیش بود پسر عموم زده بود منو و دختر عموم هم غذا برداشتیم جلو مرد و زن جلو همه ریختم جلوشون گفتیم بخورین گشنه اید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم هم کار شما اشتباه بوده وهم کار پسر عموت به خاطر یه غذا چرا عروسی رو خراب میکنین فوقش میومدین تو خونه غذا میخوردین میدونین ملت چه قدر خرج عروسی میدن ؟ 

چرا به خاطر شکم آبروی یه خانواده رو میبرین اصلا از بیرون غذا میگرفتین

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

کاش قبل دعوا خودشون بزارن جای اون عروس و داماد که چقدر هزینه کردن و چقدر ذوق و شوق دارن چرا سر یه غذا مراسم مردم خراب میکنن آخه 

البته اینا همش اثرات چیزای دیگه اس تو عروسیا متاسفانه

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

هم شما نباید غذا بیشتر از نیازتون برمی‌داشتید هم اونا نباید الم شنگه میکردن

غذا بیشتر نیازش بر نداشته بود یه غذا خورده بود خب جووونه یکی ام داشته می‌خورده یه نصفش مونده بوده که هزار تا حرف و کتک کاری کردن بعد برادر داماد مثلن صاحب عروسی رفته گرفته پسر عموم زده بخاطر یه غذا

به نظرم هم کار شما اشتباه بوده وهم کار پسر عموت به خاطر یه غذا چرا عروسی رو خراب میکنین فوقش میومدین ...

عزیزم اینا خیلی گدان خب ما بخاطر غذا نبودیم 

و اصلن برامون مهم نیست برادر داماد اینقدر گدا بوده صد تا فوش و کتک کاری کرده پسر عموم کسی که صاحب عروسیه باید اینجوری باشع؟؟

کاش قبل دعوا خودشون بزارن جای اون عروس و داماد که چقدر هزینه کردن و چقدر ذوق و شوق دارن چرا سر یه غذ ...

شنیدی میگن صاحب عروسی هم باید کور باشه هم کر مثلن صاحب عروسی بوده گرفته بوده زده بود پسر عموم بهش هم گفته بوده خیلی غرور داری یجا میگیرم میزارم کو..نت که غرورت از بین بره وگرنه ما بخاطر غذا نبودیم