2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

425 بازدید | 28 پست

سلام دوستان مدتی پیش یه بنده خدایی از کربلا اومد برای من و شوهرم یه مشما آورد توش جا نماز و تسبیح بود

چند روز بعد جانماز و باز کردم تسبیح شو دخترم برداشت شروع کرد پیچ دادن یهویی از وسط تسبیح یه نخ قرمز اومد بیرون که سه تا گره کور پشت هم خورده بود 

نخ دور مهره های تسبیح پیچیده بود ولی با بازی دخترم پیدا شد

جنس نخ با نخ تسبیح فرق داشت مشخص بود نه فرش دستبافه و اینکه تسبیح و شمردم دیدم 108 تا دونه داره 

چند روز بعدش خونه ی خواهر شوهرم اتفاقی یدونه عین همون جانماز تسبیح و دیدم که اونم همون بنده خدا که از فامیل شوهرمه به خواهر شوهرم اینا سوغاتی داده بود تسبیح خواهر شوهرم نود و نه تا بود نخ سه گرهیم نداشت همونجا فهمیدم نخ تسبیح ما پاره شده و دوباره گره خورد تسبیحات یه سرخابی یه طلایی به ترتیب بود برای خواهر شوهرم به ترتیب و دقیق بود برای ما دوتا سرخابی دوتا طلایی یه جاهایی اشتباه شده بود 

توی نخ تسبیح جایی که پلره شده و تسبیح دوتا یکی شده رو دیدم و فهمیدم باز گره خورده هنوز عکس شو دارم 

بنظرتون دعایی چیزی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنداز تو آب روان بره بنظرم

عزیزم همین کار و کردم همون موقع ولی از همون زمان زندگیمون پر چالش و داستان شد اتفاقات عجیب پشت هم 

الان چهار ماهه آواره این بی خونه اصلا خدایی بعد اومدن اون تسبیح زندگی ما رنگ آرامش و ندید

عزیزم همین کار و کردم همون موقع ولی از همون زمان زندگیمون پر چالش و داستان شد اتفاقات عجیب پشت هم ال ...

پس حتما به یک نفر که بتونه باطل کنه سحرو مراجعه کن

آقا هستم.بخندی قشنگ تری.

نتیجه اخلاقی: از کسی نه نذری بگیرین نه سوغاتی

نه عزیزم خیلی آدمای مهربونم هستن از لطف و محبت و شون سوغاتی میدن و از عشقشون به ائمه نذری میدن

ظاهراً این تسبیح از جایی که اومده اهل دعا و اینام هستن 

نه عزیزم خیلی آدمای مهربونم هستن از لطف و محبت و شون سوغاتی میدن و از عشقشون به ائمه نذری میدنظاهراً ...

درسته 

ولی خب زمونه بدی شده. اکثرا ادما با اجنه در ارتباطن

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بنداز تو آب روان بره بنظرم

شما ماشاالله تو همه تاپیکا فعال هستین در همه زمینه ها هم اظهار  نظر میکنید جالبه 

اینهمه اطلاعات مادرزادیه یا حاصل تلاش های بی وقفه تو نی نی سایته

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

انقد تسبیح عجیب بود به چند نفر نشون دادم حالشون بد میشد میدیدنش سنگین بود انگار یه جوری عکسشو دارم

به نظرم عکسشو نذار. ببر پیش کسی که میتونه پاکسازی انجام بده. انشاالله حل میشه. خدا دوستت داشته که بهت نشونش داده. دیگه هم از دست اون آدما نه خوراکی بگیرین نه وسیله و نه حتی جواب تلفن هاشونو بدین. چون از طریق صدا هم جادو میکنن. آشغالهاتونو جلوی در خونه نذارین. با ماشین ببرین یه محله ی دیگه بندازین توی سطل آشغال شهرداری. چون اون آدما میتونن بیان آشغالهاتونو بردارن و مو یا خون پریود رو بردارن و جادو کنن خدای نکرده. خلاصه مراقب اینجور افراد عقده ای باشین. 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون