mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 عنوان عصبی شدم درد هام برکشته 104 بازدید | 12 پست چیکار کنم خوب هم نمیشه تو خودم میریزم حتی به طرف فحش ندادم ببشتر به خودم فحش دادم 1404/08/23 | 03:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargessisi عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 529 طرف کیه سر چی فحش دادی در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 طرف کیه سر چی فحش دادی داستانم طولانیه پسره و دوستمهیه چیزایی فهمیدم عصبی شدم باز سکوت کردم و به خودم فحش دادم اخرشم گفت چرا به خودت فحش میدی
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 درد کجاهاته؟ قلب +تیر کشیدن تپش قلبدرد دندون گردن کتف و دست چپ بزور مینویسمترش شدن معدهسردرد و چش سوزینمیدونم دردام عصبی شدم برکشتهتن و بدنم میلرزه
nargessisi عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 529 داستانم طولانیه پسره و دوستمهیه چیزایی فهمیدم عصبی شدم باز سکوت کردم و به خودم فحش دادم اخرشم گفت چر ... یکی ازتایپیک هاتو خوندم ..بنظرم خیلی میگیرش بودی فرصت دادی و همه چی تموم بودی داسش که اینقدر چیپ رفتار کرده اکسش برگشته کفته باید جدا شین ؟ چه عوضی در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 یکی ازتایپیک هاتو خوندم ..بنظرم خیلی میگیرش بودی فرصت دادی و همه چی تموم بودی داسش که اینقدر چیپ رفت ... اون طرفم نیستیکی دیگسمن داستان زیاد دارم و امسال پیچیده شدهدشمن پیدا کردمدشمن شدن و نقشه دارن
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 قلب +تیر کشیدن تپش قلبدرد دندون گردن کتف و دست چپ بزور مینویسمترش شدن معدهسردرد و چش سوزینمیدونم درد ... من مدتیه میخام بخوابم حالت تنگی نفس و گرفتگی قلب میگیرم سینه راستم کتفم دستم گردنم زیر سینم درد میگیره اینا درد عصبیه یعنی؟ کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 من مدتیه میخام بخوابم حالت تنگی نفس و گرفتگی قلب میگیرم سینه راستم کتفم دستم گردنم زیر سینم درد میگی ... والا فکر نکنم قلب باشهعصبیهمن عصبی میشم اینجوری امکه حالت عصبی بهم دست میدههمرو من دارم بدترشو داشتم بزور چاقو دستم میگرفتم قبلا
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 والا فکر نکنم قلب باشهعصبیهمن عصبی میشم اینجوری امکه حالت عصبی بهم دست میدههمرو من دارم بدترشو داشتم ... میترسم میگم نکنه سرطانی چیزی باشه این مدت هم خیلی عصبی شدم کاش همون درد عصبی باشه چیز بدی نباشه کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
mpaeif مدیر استارتر عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1554 میترسم میگم نکنه سرطانی چیزی باشه این مدت هم خیلی عصبی شدم کاش همون درد عصبی باشه چیز بدی نباشه نترس من روزی 4 بار سکته مغزی رو رد میکنم
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2227 نترس من روزی 4 بار سکته مغزی رو رد میکنم ینی درد استخون تو چند جا میتونه عصبی باشع کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱