2777
2789
عنوان

مگه هرکی تنبلی تخمدان داره😐😐😐

281 بازدید | 40 پست

اوناییکه تنبلی وپلی کیستیکین‌ ایا تنبلی دیابت میاره.؟من حدود۱۰ساله پلی کیستیکم پس چرا قندخونم نرماله🤔🤔🤔

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

ربطی نداره همه همه مث هم نیستن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزان دلم بنده توی برنامه با سلام غرفه دارم 

اسم غرفه من ارگانیوم هست

پر از تخفیفات ۲۵ درصدی ۲۴ ساعته و ارسال رایگان هست

پر از محصولات خوراکی و ارایشی و بهداشتی ارگانیک و طبیعی

از شکلات و لواشک یلدا گرفته تا همچی

اسم غرفه ارگانیوم

ممنون میشم فالو کنید

ربطی نداره همه همه مث هم نیستن

والا خیلیا اینجامیگفتن دکتر بخاطر قندخونمون متفورمین وداروی کاهنده قند تجویزکرده ودیابتیموازین حرفا..

والا خیلیا اینجامیگفتن دکتر بخاطر قندخونمون متفورمین وداروی کاهنده قند تجویزکرده ودیابتیموازین حرفا. ...

بستگی داره ب آناتومی بدن و فیزیولوژی بدنت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یجورایی مزمن هس تو ازمایش نشون نمیده منم فک میکردم ندارم تا وقتی کنترلش کردم قندموو دیدم چقددددد همه ...

ینی چییی بیشترتوضیح بده؟؟چرا نشون نمیده.؟؟چ علائمی داشتی ک کنترلش کردی رفع شد؟

والا خیلیا اینجامیگفتن دکتر بخاطر قندخونمون متفورمین وداروی کاهنده قند تجویزکرده ودیابتیموازین حرفا. ...

من یچیز عجیبی که تجربه کردم متفورمین ک میخوردم قندم میفتاد همش سرگیجه تهوع داشتم بعد دیدم این دارو قند خون رو میندازه ولی اچن قند مزمن ک اذیت میکنه نمیتونه درست کنترل کن شیرینی حذف کردم اصلا انگار نجات یافتم اصلا نه دیگ پریود نامنظم دارم هیچی خوبه خوب خیلی برا خودمم جالبه