2821
2789
بچها هرکدوم هستید بگید مماختونو عمل کردید یان؟؟

من دوست دارم عمل کنم ولی مامانم به هیچ وجه راضی نمیشه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چ میدونم مغز گاوم وقتی یجیز بیفته توش ول کن نیس

همه مغزا همینن😂 نباید بهشون محل بزاریم از بس بهشون رو دادیم گفتیم قدرت انجام هر کاریو دارن پرو شدن😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

من دوست دارم عمل کنم ولی مامانم به هیچ وجه راضی نمیشه

من کسی کاری نداره فقط همسرم داره جرمیخوره 🤣میگه زشت میشیا گفتم خو بشم میخواد خرم کنه خوشگلتر نشم🤣🤣🤣🤣😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

همه مغزا همینن😂 نباید بهشون محل بزاریم از بس بهشون رو دادیم گفتیم قدرت انجام هر کاریو دارن پرو شدن� ...

مال من مغزم گوزیده اصن‌ندارمممم🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

[QUOTE=401264412]من کسی کاری نداره فقط همسرم داره جرمیخوره 🤣میگه زشت میشیا گفتم خو بشم میخواد خرم کنه خوشگلتر نشم🤣

😂😂😂😂😂😂😂اگه دوست داری عمل کن، من حسرتش به دلم مونده، هیچ جور راضی نمیشه این مادر

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

مال من مغزم گوزیده اصن‌ندارمممم🤣🤣🤣🤣🤣

مغزت چیشده؟؟؟ 

فک کنم اشتب نوشتی نه؟؟ 

واای خدا روحیم عوض شد🤣

[QUOTE=401264412]من کسی کاری نداره فقط همسرم داره جرمیخوره 🤣میگه زشت میشیا گفتم خو بشم میخواد خرم ک ...

شوهرکن بعد عمل کن🤣🤣🤣🤣🤣😂وای حساب کن بخاطره بینی شوهر کنی🤣🤣🤣🤣🤣

مغزت چیشده؟؟؟ فک کنم اشتب نوشتی نه؟؟ واای خدا روحیم عوض شد🤣

نهههه حاجی خودشههههه گوزیده🤣🤣🤣🤣🤣

نهههه حاجی خودشههههه گوزیده🤣🤣🤣🤣🤣

نشنیده بودم برام جدید بود😂 میشه بپرسم چند سالته؟ خیلی پر انرژی هستی

شوهرکن بعد عمل کن🤣🤣🤣🤣🤣😂وای حساب کن بخاطره بینی شوهر کنی🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂از شانس گند من شوهر هم نمیذاره، میگه عاشق مماخ بیریختت شدم😂😂😂😂😂

نشنیده بودم برام جدید بود😂 میشه بپرسم چند سالته؟ خیلی پر انرژی هستی

فداااتوبشمم🤣🤣🤣🤣🤣 بگم ک خجالت میکشم

۳۳ سالمه🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂از شانس گند من شوهر هم نمیذاره، میگه عاشق مماخ بیریختت شدم😂😂😂😂😂

وای جرررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلیییی خوب بود🤣🤣🤣

وای جرررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلیییی خوب بود🤣🤣🤣

والاااا، اینقدر که من گند شانسم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فداااتوبشمم🤣🤣🤣🤣🤣 بگم ک خجالت میکشم۳۳ سالمه🤣🤣🤣🤣🤣

نه چرا خجالت؟؟؟ اتفاقا شنیدم میگن دهه سوم زندگی قابل مقایسه با قبل ترش نیس چون ذهنیت تغییر میکنه. 

خوبه که انقدر پر انرژی هستی😊

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز