2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣بد رفته توی مخم ک عمل کنم🤣🤣🤣

نه بابا ولش منکه اصلا خوشم نمیاد

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

به اینکه ماها میلیاردرهای فقیری هستیمکیف مارک دستمونه اما توش پولی نیست...دلم میخواست انقدر دستم باز ...

خیلیییی حرف خوبی زدی موافقم بشدتتتت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جغدیم بخدا

حالا منکه مطمئنم تا ساعت 12 ظهر خوابم😅 امروزم 12  یه سره از خواب پاشدم رفتم نماز ظهر خوندم 🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

حالا منکه مطمئنم تا ساعت 12 ظهر خوابم😅 امروزم 12 یه سره از خواب پاشدم رفتم نماز ظهر خوندم 🤣

من اگع دختره وزه ام بزاره ک نمیزاره بخوابممم بخداا 

واقعااااپس چرا مغز من انقد خررره

اووه نمیدونم که 😂عمه منم افتاده تو سرش عمل کنه امروز

تو جمع داشت کسایی و که نیاز به عمل دارن و لیست میکرد میگفت بیاین بریم باهم عمل کنیم😂خوشبختانه من تو لیستش نبودم😂

اووه نمیدونم که 😂عمه منم افتاده تو سرش عمل کنه امروزتو جمع داشت کسایی و که نیاز به عمل دارن و لیست ...

منم مشکلی نداره بخدا فقط یکم‌تپله بدم‌میااد😂😂😂حالا همسرم‌حسودییییی میکنه بشدتتتت میگه چرا عمل کنی واسه منه من همینو میخوام🤣

منم مشکلی نداره بخدا فقط یکم‌تپله بدم‌میااد😂😂😂حالا همسرم‌حسودییییی میکنه بشدتتتت میگه چرا عمل کنی ...

اره همه خوشگلن والا، برمیگرده به اعتماد بنفس

درست میگه شوهرت🤣

اره همه خوشگلن والا، برمیگرده به اعتماد بنفسدرست میگه شوهرت🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چ میدونم مغز گاوم وقتی یجیز بیفته توش ول کن نیس