2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به اینکه ماها میلیاردرهای فقیری هستیمکیف مارک دستمونه اما توش پولی نیست...دلم میخواست انقدر دستم باز ...

خیلیییی حرف خوبی زدی موافقم بشدتتتت

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جغدیم بخدا

حالا منکه مطمئنم تا ساعت 12 ظهر خوابم😅 امروزم 12  یه سره از خواب پاشدم رفتم نماز ظهر خوندم 🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

حالا منکه مطمئنم تا ساعت 12 ظهر خوابم😅 امروزم 12 یه سره از خواب پاشدم رفتم نماز ظهر خوندم 🤣

من اگع دختره وزه ام بزاره ک نمیزاره بخوابممم بخداا 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

واقعااااپس چرا مغز من انقد خررره

اووه نمیدونم که 😂عمه منم افتاده تو سرش عمل کنه امروز

تو جمع داشت کسایی و که نیاز به عمل دارن و لیست میکرد میگفت بیاین بریم باهم عمل کنیم😂خوشبختانه من تو لیستش نبودم😂

اووه نمیدونم که 😂عمه منم افتاده تو سرش عمل کنه امروزتو جمع داشت کسایی و که نیاز به عمل دارن و لیست ...

منم مشکلی نداره بخدا فقط یکم‌تپله بدم‌میااد😂😂😂حالا همسرم‌حسودییییی میکنه بشدتتتت میگه چرا عمل کنی واسه منه من همینو میخوام🤣

منم مشکلی نداره بخدا فقط یکم‌تپله بدم‌میااد😂😂😂حالا همسرم‌حسودییییی میکنه بشدتتتت میگه چرا عمل کنی ...

اره همه خوشگلن والا، برمیگرده به اعتماد بنفس

درست میگه شوهرت🤣

اره همه خوشگلن والا، برمیگرده به اعتماد بنفسدرست میگه شوهرت🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چ میدونم مغز گاوم وقتی یجیز بیفته توش ول کن نیس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز