2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمممم خودت چیزی بهش نگو کارایی ک میکنی و جایی ک میخوای بری

نمیذاره 

هرچیم نگم بالاخره یه چیزی درمیاره و پوستمو میکنه حرف زندگیمو میبره به همه فامیل و در آشنا و همسایه هاشو...  میگه 

ثلا مادرشوهرم هفته ای یه بار میاد خونمون، او خوشش نمیاد میگه چرا میاد، چرا باهاش، رفتار خوبی داری که میاد و هزارتا دخالت دیگه 

نمیذاره هرچیم نگم بالاخره یه چیزی درمیاره و پوستمو میکنه حرف زندگیمو میبره به همه فامیل و در آشنا و ...

ای باباااا اینطوری تورو هم بد میکنه گلن

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای باباااا اینطوری تورو هم بد میکنه گلن

بله دقیقا 

روزی 40/50بار زنگ میزنه دو سه ساعت صحبت میکنه

من تو طول چندسال رسوندم به روزی یه بار اونم نیم ساعت 

بقیه تماساشو جواب نمیدم ولی همین تماسهاشم اذیتم میکنه 

بله دقیقا روزی 40/50بار زنگ میزنه دو سه ساعت صحبت میکنهمن تو طول چندسال رسوندم به روزی یه بار اونم ن ...

واااای خلییی سخته که اینجوری واای خدا کنه دست برداره ازین کاراش واقعا سختهههه مال شما برعکسه همه از خارسو مینالن شما مامانتون اینحوریه

واااای خلییی سخته که اینجوری واای خدا کنه دست برداره ازین کاراش واقعا سختهههه مال شما برعکسه همه از ...

نه مادرشوهر اذیتم نمیکنه

مادرم بیچاره م کرده ولش کنم زندگیمو خراب میکنه میگه برو طلاق بگیر 

نه مادرشوهر اذیتم نمیکنهمادرم بیچاره م کرده ولش کنم زندگیمو خراب میکنه میگه برو طلاق بگیر

ای واااای چقد بدهههه واای سخته اینجوری باید فقط کنترلش کنی وگرنه گند میزنه