2821
2789
دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید

🤲🤲

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به اینکه چطور دخالت ها مادرم رو کم کنم مادرم ولم کنه

عزیزمممم 

خودت چیزی بهش نگو کارایی ک میکنی و جایی ک میخوای بری

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

عزیزمممم خودت چیزی بهش نگو کارایی ک میکنی و جایی ک میخوای بری

نمیذاره 

هرچیم نگم بالاخره یه چیزی درمیاره و پوستمو میکنه حرف زندگیمو میبره به همه فامیل و در آشنا و همسایه هاشو...  میگه 

ثلا مادرشوهرم هفته ای یه بار میاد خونمون، او خوشش نمیاد میگه چرا میاد، چرا باهاش، رفتار خوبی داری که میاد و هزارتا دخالت دیگه 

نمیذاره هرچیم نگم بالاخره یه چیزی درمیاره و پوستمو میکنه حرف زندگیمو میبره به همه فامیل و در آشنا و ...

ای باباااا اینطوری تورو هم بد میکنه گلن

ای باباااا اینطوری تورو هم بد میکنه گلن

بله دقیقا 

روزی 40/50بار زنگ میزنه دو سه ساعت صحبت میکنه

من تو طول چندسال رسوندم به روزی یه بار اونم نیم ساعت 

بقیه تماساشو جواب نمیدم ولی همین تماسهاشم اذیتم میکنه 

بله دقیقا روزی 40/50بار زنگ میزنه دو سه ساعت صحبت میکنهمن تو طول چندسال رسوندم به روزی یه بار اونم ن ...

واااای خلییی سخته که اینجوری واای خدا کنه دست برداره ازین کاراش واقعا سختهههه مال شما برعکسه همه از خارسو مینالن شما مامانتون اینحوریه

واااای خلییی سخته که اینجوری واای خدا کنه دست برداره ازین کاراش واقعا سختهههه مال شما برعکسه همه از ...

نه مادرشوهر اذیتم نمیکنه

مادرم بیچاره م کرده ولش کنم زندگیمو خراب میکنه میگه برو طلاق بگیر 

نه مادرشوهر اذیتم نمیکنهمادرم بیچاره م کرده ولش کنم زندگیمو خراب میکنه میگه برو طلاق بگیر

ای واااای چقد بدهههه واای سخته اینجوری باید فقط کنترلش کنی وگرنه گند میزنه

دقیقا برام دعا کن برات صلوات میفرستم

چشممم عزیزممم حتما😔ایشالا درس بشه خدا کمکت کنه عزیزم