2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای چرا مردا روی مو انقد حساسن 🤣

اصن هنوز تو شوکم امروز هی پرسید میخوای بری ارایشگاه برا چی نگفتم بعد اومدم استوری گذاشتم که موهامو کوتاه کردم اقا این قاطی کرد 😂

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
به اینکه اکس شوهرم جدا شده و مادر شوهر عفریته ام بهش خبر داده... جدیدا بهونه گیر شده حالا دلیل شو می ...

گلم شاید اینجور نباشه زود قضاوت نکن 

ولی سعی کن دور بشی ازشون

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

گلم شاید اینجور نباشه زود قضاوت نکن ولی سعی کن دور بشی ازشون

اصلا روانم بهم ریخته 

دورم که بعد ۴ ماه آخرین نفر خبردار شدم اونم مابین حرفا 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
اصن هنوز تو شوکم امروز هی پرسید میخوای بری ارایشگاه برا چی نگفتم بعد اومدم استوری گذاشتم که موهامو ک ...

وااای خیلی حساسن روی مو منم کوتاه میکنم همسرم بدش میاد😂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وااای خیلی حساسن روی مو منم کوتاه میکنم همسرم بدش میاد😂

این یهو قاطی کرد تعجب کردم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اصلا روانم بهم ریخته دورم که بعد ۴ ماه آخرین نفر خبردار شدم اونم مابین حرفا

😔😔😔😔ایشالا ک چیزی ک فک میکنی نباشه

عاشق دوست‌پسزمم. به خودش گفتم یاد کراش قدیمی‌ش افتادم و کلی حرف زدیم و حالم بهتر شد.

خب خداروشکرررر گلم ک رفع شد