2777
2789
عنوان

بیاید روشنم کنید...

123 بازدید | 24 پست

این جریان عقد و نامزدی و نشون و ازداوج و نمیفهمم...بعضیا میگن تو عقد رابطه دارن یعنی رفتن خونه خودشون🤔🤔🤔یعتی تو نامزدی عقد نکرده بودن🤔🤔🤔ازدواجم که کلا نمیفهمم اگه عقد معنیش اون باشه که گفتم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

چند سالته دلبندم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدی دوران اشناییه و محرم نیستن

عقد محرم میشن و اسماشون وارد شناسنانه میشه خب خیلیا هم رابطه دارن

عروسی هم که میرن خونه خودشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

فندک لطفا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اینجا دیدم به عقد کرده ی خونه ی خودشون نرفته میگن نامزد !

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من فقط عقدو ازواج کردم ..به منظور ما کردا نامزدی و نشون و عقد یکیه..ازدواجم بعد مراسمیه که تو تالار میگیرن...

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چند سالته دلبندم؟

۲۰

🔥روشن شدی؟

اوه اوه خاموش کن زیادی روشن شدم

اره😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من کرمانشاهیم

نامزدیم جدا بود بدون هیچ صیغه و اینا همون نشون

بعد عقد

بعدم عروسی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نامزدی دوران اشناییه و محرم نیستن عقد محرم میشن و اسماشون وارد شناسنانه میشه خب خیلیا هم رابطه دارن ...

اها پس ما کلمه هارو قاطی کردیم

اها پس ما کلمه هارو قاطی کردیم

اره قیمه هارو ریختین تو ماستا😆

۲۰

خب اجازه داری بپرسی😁قبل عقد میگن نامزدی و نشون کرده،،عقد و ازدواج هم که معلومه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مام همینو میگیم بخدا ولی بعضیا میگن عقدو نامزدی فرق داره