2777
2789
عنوان

روش جذب پول

184 بازدید | 21 پست

چشام درومد ۲ ساعت دارم تو گوگل میگردم براش  ی جا خونندم میگفت ۴۰ روز انجام بده ثروت میاده سمتت گفتم امتحانش ضرری نداره 

گفت یک مبلغ انتخاب کن ک هر روز میاد تو حسابت بعد باید همشو خرج کنی تا فردا نشده 

منم از همه بی خبرچینی گفتم کف کردم  حس خوبی داره اما فردا چی بگم باز نباید خریدام تکراری باشه ی جوری رفتم تو نخش فکر میکنم انگار واقعا دارم

من تسلا نوشتم در ناباوری و خیلی خیلی یهویی دقیقا همون مبلغ اومد برام

معجزه شد

فرداش ی قرعه کشی برنده شدم بقیشم ب طرز عجیبی اومد

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تسلا نوشتم در ناباوری و خیلی خیلی یهویی دقیقا همون مبلغ اومد براممعجزه شدفرداش ی قرعه کشی برنده ش ...

میشه بیشتر توضیح بدین چکار کردین؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

دوشنبه و یا چهارشنبه یا هر دو روز روزی ۴۰ بار سوره تکاثر بخون پول میاد دستتون امتحان کردم 

بچه ها من نمازم نمی خونم که بگین وای این اومده  مذهبی بازی در میاره نوچ واقعا آور داره واقعا 

چی نوشته دقیقا چیا گفتی چه حسی داشتی موقع نوشتن؟؟؟

من کلا ادمی ام که حرفام غلیظه و از ته دل از چیزای آبکی خوشم نمیاد حرفای مایه دار نوشتم یادم نمیاد دقیق

باید باورت ۱۰۰ ۱۰۰ باشه چون بعدش افسردگی گرفتم یبار دیگه نوشتم تو اون دوران انرژیم پایین بود و خداناباور شدم نتیجع نگرفتم 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

میشه بیشتر توضیح بدین چکار کردین؟

گوگل سرچ کنید ببهشید حوصله توضیح ندارم

تسلا دایره ای

تورو خدا یادم بده براازدواج میخوام

گوگل سرچ‌کنید تسلا دایره ای یاد میدن حال توضیح ندارم ببخشید

گوگل سرچ کنید ببهشید حوصله توضیح ندارمتسلا دایره ای

باشه ممنون عزیزم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
بعد چند وقت نتیجه دیدی

تا ۱ هفته بعد کامل بهش رسیدم باورم خیلی قوی بود

بعدش حالم بد شد خداناباور شدم نوشتم باز ولی نتیجه نداد مث اولی معجزه نشد