2777
2789

ما پارسال چک داشتیم وضعمونم ی دوره خراب بود یکی از دوستام گفت صد ملیون دارم سودی میدم بهتون یساله ماهی ۶ تومن تو این یسال یروز اینور اونور نشد موعود پولش  ماهم چک دادیم صد ملیون امروز وقتش بود شوهرم ب حساب پول زده بود صب زنگ زد پس بقیه پول چی من گفتم کدوم صد ملیون بود زدیم دیگه گفت نه باید ۵۰ ملیونم میزاشتین روش من با سودش دادم منم گفتم خب ماهانه گرفتی سودشو دیگه یکم بحث کردیم منم گفتم قانوش اینه  پارسال راضی نبودی نمیدادی سالگرد ازدواجمونم بود شوهرم برام طلا خریده بود با چند تیکه چیز دیگع استوری کردم امده ریپ کرده پول بقیه رو بدین بجای کادو خریدن فلان بهمان شوهرت با همین زرنگ بازیا ب نون و نوا رسیده شوهرمم دید میگه فردا پس فردا میرم شکایت میکنم ببینم رو چه حسابی ۵۰ ملیون پول میخاد گیر کردم این وسط

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزول چرا گرفتید؟!

عزیزم چک داشتیم کسیم قرض نمیداد اینم مظلوم بازی در اورد ای قسط دارم یکی پولمو برداره ماهانه یچیزی بده خرجی بشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب سودشو ماهانه گرفته پنجاه تومن چیه این وسط

همین ماهانه ۶ تومن گرفته الانم میگفت بردارین ماهی ۷ تومن شوهرم گفت لازم ندارم دیگه مشکلمون حل شده حالا انگار از اون ناراحته توقع داره پاشیم ۵۰ ملیونم بزاریم رو پولش

عزیزم چک داشتیم کسیم قرض نمیداد اینم مظلوم بازی در اورد ای قسط دارم یکی پولمو برداره ماهانه یچیزی بد ...

حروم میشه عزیزم 

کاش طلاهات رو میفروختی 

ولی پول زور به همچین آدمی نمی‌دادید که اینجور پرووو بشه 

نزول خوری به مزه داده