صرفاجهت_دردودل مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 عنوان آبگوشت برای مهمونی چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 29 پست برای مهمونی دوستام میخوام آبگوشت درست کنم بنظرتون زشته؟ املت هم درست کنم میخورن ولی نمیدونم نظرشون واسه ابگوشت چیه! کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️ 1404/08/23 | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 اگه با دوستات خیلی صمیمی هستین و میدونی ادمایی نیستن که پیف پیف اه اه کنن درست کن اتفاقا یکی از غذاهای خیلی خوشمزس با سبزی و ترشی و دوغ ابعلی لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
محمحمح عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 6178 آبگوشت واسه ندارهاست؟ منظورش نداری هست که باهم خیلی خودمونی هستن....
بتوچ عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 2791 من عاشق ابگوشتم ولی برم مهمونی خیلی بدم میادابگوشت بزارن حس میکنم براشون مهم نبودم که وقت نزاشتن یچیزدیگه درست کنن
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 حالا چرا ابگوشت و املت؟ منظورم از املت این بود یه غذای راحت و ارزون درست کنم هم مشکلی ندارنناهار و شام میخوام بمونن میخوام از سرکار میانخونمون منم خودم سرکارممجردیم کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 من عاشق ابگوشتم ولی برم مهمونی خیلی بدم میادابگوشت بزارن حس میکنم براشون مهم نبودم که وقت نزاشتن یچی ... گوشت توشه🥲 غذای دردسریهخودشون تنبلن کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 منظورم از املت این بود یه غذای راحت و ارزون درست کنم هم مشکلی ندارنناهار و شام میخوام بمونن میخوام ا ... ابگوشت ناهار بزار املتم شب بزنید تو رگ مهم دورهمی بگو بخنذهدیدی گوشت کوبیده اضافه اومد میزاری شام با سبزی و تزشی میخورید لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 ابگوشت ناهار بزار املتم شب بزنید تو رگ مهم دورهمی بگو بخنذهدیدی گوشت کوبیده اضافه اومد میزاری شام با ... برای شام احتمالا فست فودی درست کنیم اما ناهار گفتم شاید ابگوشت خوب باشهیکیشون قبلا خیلی استقبال میکرد از ابگوشت اما اون یکی رو نمیدونم دوست داره یانه کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 برای شام احتمالا فست فودی درست کنیم اما ناهار گفتم شاید ابگوشت خوب باشهیکیشون قبلا خیلی استقبال میکر ... خوب بپرس بگو فلانی بنظرت دوسداره؟اگه باهاشون رودروایسی دازی ماکارانی بزار که هم راحته هم یه چیزیه که همه میخورن لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 خوب بپرس بگو فلانی بنظرت دوسداره؟اگه باهاشون رودروایسی دازی ماکارانی بزار که هم راحته هم یه چیزیه که ... میخوام سنتی و متفاوت باشهبعد نمیخوام بهشون بگم ابگوشت میزارم میخوام سوپرایز شن کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 45364 منظورش نداری هست که باهم خیلی خودمونی هستن.... 👍👍 تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 میخوام سنتی و متفاوت باشهبعد نمیخوام بهشون بگم ابگوشت میزارم میخوام سوپرایز شن ببین عزیز. اگه خیلی خاکین بزار اگه کسیم دوستنداشته باشه میگه و نمیخوره و یه چیز اماده براش میاری لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
صرفاجهت_دردودل مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1576 ببین عزیز. اگه خیلی خاکین بزار اگه کسیم دوستنداشته باشه میگه و نمیخوره و یه چیز اماده براش میاری نهایتا منتظر شام میمونه یا نیمرو میخوره😅 کاربری از خواهرم به من واگذار شده☺️
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6784 نهایتا منتظر شام میمونه یا نیمرو میخوره😅 اره دیگه بپز ایشالا خوش بگذره بهتون😍 لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔