2777
2789
عنوان

پای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 23480 بازدید | 35 پست

خواهرزاده من دو سالشه و از وقتی بدنیا اومده پاهاشو که جفت میکردن کنار هم صاف نگه میداشتن یه قوس بزرگ وسط پاهاش دیده میشد کامل..جدی نگرفتن تا اینکه بجه را افتاد بلخره..الان پاهاشو خیلی کج میذاره موقع راه رفتن..خواهرم عذاب وجدان داره که ایکاش از همون نوزادیش کاش برده بودتس دکتر..توهم ببرش دکتر از الان تا خیالت راحت باشه انشالا جیزی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزاده من دو سالشه و از وقتی بدنیا اومده پاهاشو که جفت میکردن کنار هم صاف نگه میداشتن یه قوس بزرگ ...

الان هنوز دیر نشده

ببرنش دکتر صاف میشه

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
از همتون یه دنیا تشکر خیالم یکم راحت شد اخه دوماهه دارم از نگرانی دق میکنم

مطمئن باش کاملا سالمه منم خیلی حرص میخوردم دکارم بردم گفت همه بچه ها یکم حالت پرانازی دارن صاف میشه به مرور.الآن پسرم 11 ماهش شده صاف شده.دخترمم 1 سالش شد کامل صاف شد

بچه منم پاش همینطور بود بردم ارتوپد اطفال گفت مشکلی نداره و گفت اصلا بچه رو در روروئک نذار

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
الان هنوز دیر نشده ببرنش دکتر صاف میشه

چرا بردنش دکتر این هفته هم میخاد ببره یه دکتر دیگه جنتا دکتر برن از بهمن ماه تا الان همشون گفتن تا ۳ سالگی خودش خوب میشه ولی رفته رفته بیشتر انحراف پیدا میکنه و خواهرم خیلی نگرانه