2777
2789

شهر ما برا آزمون  یه نفر میخواست 

مدرسه ی غیر انتفاعی هم  نداره

چکار کنم   لااقل حق التدریس بشم 

تو دولتی 

میدونم خیلی وقته  نمیگیرن 

به نظرتون  با پارتی جور میشه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایی ک رسمی هستیم منتظریم تعهدمون تموم شه استعفا بدیمنیا ک جز اعصاب خوردی و کمردرد و گلو درد هیچی بر ...

تو شهر کوچیک  همین هم آرزوست 

مثل زندانی هستم 

خواهرمم میگه معلمی هیچی نیست  ولی برا من خیلی مهمه

تو شهر کوچیک همین هم آرزوست مثل زندانی هستم خواهرمم میگه معلمی هیچی نیست ولی برا من خیلی مهمه

حقوق حق التدریس با تجربه ۱۱ تومنه 

طلا گرمی ۱۱ تومنه

برید تو کافه کار کنین یا انلاین شاپ داشته باشین یا تو کتابخونه مشغول شین هم روان ارومتری دارین هم شغل بهتری

ولی من با ۱۶ سال سابقه این حسو ندارم کارمو دوست دارم باش حس خوب دارم

من وقتی انرژی ای که میذارم + خستگی و بار روانی شغلم + توقعات بی پایان مادرا و اداره و کادر اداری مدرسه رو نسبت به خودمون میبینم 

وقتی میبینم کسی که صرفا سابقه بالاتری داره یا چاپلوس تره احترام و موقعیت بالاتری داره نسبت بهم

وقتی همه اینها رو با همسن و سالام تو مشاغل دیگه مقایسه میکنم کاملا دلزده میشم

من وقتی انرژی ای که میذارم + خستگی و بار روانی شغلم + توقعات بی پایان مادرا و اداره و کادر اداری مدر ...

سختیهای خودشو که داره بدون سختی نیست اما تبعیض و اینها تو مشاغل دیگه هم هست ومن در کل اذیت نیستم راحتم 

سختیهای خودشو که داره بدون سختی نیست اما تبعیض و اینها تو مشاغل دیگه هم هست ومن در کل اذیت نیستم راح ...

تو هیچ شغلی مقصر همه جانبه نمیشدیم

فکر کنین چهارشنبه زنگ اخر که خورد بعد از یک هفته پر هیاهو و خستگی زیاد، مامان با خشم و غضب اومد بالا که دخترم داره گریه میکنه چرا بهشون مشق زیاد گفتین

مشق زیاد: ۳ صفحه کاربرگ 

سن دانش اموز: ۱۱

و این سناریو تکراری ترین چیزیه که من هر روز به شکل های مختلف دارم تجربه‌ش میکنم

تو منطقه محروم و بچه‌هایی که بیسواد اومدن بالا و بی‌اندازه بی‌ادبند و نمیشه حتی بهشون یک تذکر داد چون مامانای عصبی همیشه پشت در حاضرن

تو هیچ شغلی مقصر همه جانبه نمیشدیمفکر کنین چهارشنبه زنگ اخر که خورد بعد از یک هفته پر هیاهو و خستگی ...

بله درسته من جلوی مادرا هیچ جوره کوتاه نمیام جواب همه رو می دم لازم باشه حالشونو می گیرم ولی خوب توقعاتشون ناخداگاه روان آدمو به هم میریزه اتفاقا منم چهارشنبه حالم خوب نبود یه تاپیک از یه مادر پر توقع زدم حالا نامه دادم شنبه بیاد مدرسه حالشو بگیرم 

بله درسته من جلوی مادرا هیچ جوره کوتاه نمیام جواب همه رو می دم لازم باشه حالشونو می گیرم ولی خوب توق ...

متاسفانه مدیر ما پشت مادراست و ما رو توبیخ میکنه 

با اینکه مدرسه دولتیه ولی در حد مدارس غیرانتفاعی کار میکنیم ولی باز هم کم لطفی می‌بینیم 

متاسفانه مدیر ما پشت مادراست و ما رو توبیخ میکنه با اینکه مدرسه دولتیه ولی در حد مدارس غیرانتفاعی کا ...

مدرستو عوض کن این مدیرا چقدر نالایقن مدیر ما همه جوره پشت ماست حتی می گه گاهی که با مادرا صحبت می کنم خودم متوجه میشم دارم غیر منطقی از معلمم دفاع می کنم مدرسه ی من منطقه ی نسبتا خوبه تهرانه من این قدر قاطع و محکمو با اعتماد به نفس با مادرا صحبت می کنم که اجازه ی ندارن حرف اضافه بزنن گاهی ممکنه یه دیوونه پیدا شه مثل چهارشنبه ای که گذشت حالا شنبه کاریش می کنم دیگه دور و بر من پیداش نشه

مدرستو عوض کن این مدیرا چقدر نالایقن مدیر ما همه جوره پشت ماست حتی می گه گاهی که با مادرا صحبت می کن ...

من منطقه ۱۷ ام

اونم بدترین مدرسه که هرکسی که هیچ جا قبولش نکردن رو اینجا ثبت نام کردن 

شیفتمم ظهره حتی 

سه ساله قصد رفتن دارم یا مدیر موافقت نمیکنه یا مدرسه که نیرو بخواد پیدا نمیکنم 

اداره هم که میدونه کسی حاضر نمیشه بیاد اینجا نمیذاره بریم