2777
2789

دخترم کلاس اوله ماشاالله خیلی باهوش و درساشو خودش مینویسه ولی الان متوجه شدم که حرپف الفبا رو هیچی بلد نیست هیچ هیچ میخام به معلمش پیام بدم احساس میکنم میعلمش خوب درس نمیده مدرسه فیر دولتی میره باید خیلی بیشتر بلد باشه بیاین بگین به معلمش چی بگم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

شما ام زیاد بلد نیستی🤪

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وا

تمرین کردی باهاش؟ چجوری یه کاره نتیجه گرفتی تقصیر معلمه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای 

اولیای بچه های نیاز به تلاش کلاس منم همینو میگن 

اول شما ببین مشکل شاید از بچه خودته بعد اعصاب اون معلمو خراب کن 

بنده خدا فک کن بعد دو ماه تنها بازخوردی ک از کلاس میگیره همچین چیزی باشه 

از استرس غلط املای دارم وقت گیر اوردی

منم شوخی کردم باهات مشخص نبود؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

واتمرین کردی باهاش؟ چجوری یه کاره نتیجه گرفتی تقصیر معلمه؟

خب بچم میتونه درساشو بنویسه یه بچه باهوش چرا حروف الفبا بلد نباشه اونم مدرسه ای که این همه پول میگیرن

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

ببین همکلاسی هاش هم  یاد نگرفتن شاید خودش  توی کلاس گوش نمیده و...

کلاس اول اگه خودت کمکش نکنی هیچی یاد نمگیره

من خودم یادمه کلاس اول بودم معلمم خیلی خوب بود ولی مامانم کمکم نمی کرد نمره هام خوب نمی شد

خب بچم میتونه درساشو بنویسه یه بچه باهوش چرا حروف الفبا بلد نباشه اونم مدرسه ای که این همه پول میگیر ...

😂

مادرای حق به جانب

دو بار باهاش تمرین کن، میفهمی تقصیر معلمه یا بچته که نتونسته اد بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میدونم عزیز ببخشید من کلا تپش قلب گرفتم از ناراحت دوبار گریه کردم

ناراحت نباش پسر منم اوله روی تخته وایت برد باهاش کار کن