2777
2789

دخترای نی نی سایتی انگار تو زمان قاجار زندگی میکنن فقط نشستن گوشه خونه منتظر شوهر 

زشته واقعا 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترای نی نی سایتی انگار تو زمان قاجار زندگی میکنن فقط نشستن گوشه خونه منتظر شوهر زشته واقعا

از کجا میدونی من کنج خونه نشستم ؟! 

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

دخترای نی نی سایتی انگار تو زمان قاجار زندگی میکنن فقط نشستن گوشه خونه منتظر شوهر زشته واقعا

من هم شاغلم 

هم مستقلم خیلی وقته 

هم کلی هنر دارم 

همه زیباییم رو دارم 

ولی آدم مناسبم نیست

از کجا میدونی من کنج خونه نشستم ؟!

نگفتم حتما کنج خونه نشستی😐 منظورم این بود همش منتظر شوهری جوری که انگار هیچ کار دیگه ای ندارید 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

نگفتم حتما کنج خونه نشستی😐 منظورم این بود همش منتظر شوهری جوری که انگار هیچ کار دیگه ای ندارید

خب من که درسمو خوندم 

کارم رو دارم 

مهارت های لازم رو دارم 

پس دیگه باید منتظر شوهر باشم 😁♥️

خب من که درسمو خوندم کارم رو دارم مهارت های لازم رو دارم پس دیگه باید منتظر شوهر باشم 😁♥️

خب خداروشکر 

ولی بازم بیان کردنش زیاد جالب نیست شان خودت میاد پایین