2777
2789

بچه ها من قبلا فیلر لب زدم خیلی درد داشت حالا قبلش هم پماد بی حسی زدم هم بی حسی دندون پزشکی ولی اصلا لبم بی حس نشده بود😐الان دوباره میخوام بزنم ولی وحشت دارم از دردش😑

میخوام قبلش استامینوفن بخورم و حسابی سیر باشم تا قندم نیوفته یه تیکه یخ هم میبرم قبل تزریق میذارم رو لبم

شما اگه راهکار دیگه ای دارین بهم بگید ممنون🥲💕

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دندون پزشکا یه ژل بیحسی دارن خیلی قویه

عزیزم بی حسی تزریقی روم اثر نداشت ژل که عمرا اثر نمیکنه بعدشم من نمیخوام بی حسی بزنم چون دفعه قبل بی حسی صورتمو کج کرد دکتر به یه طرف کمتر ژل زد لبم کج شد مجبور شدم برم ترمیم

منم خیلیییییی درد داشتم.اما ی دختره قبل من داشت ژل لب میزد انگار ن انگار....خیلی عجیب بود واسم

آستانه درد آدما باهم فرق داره😥

عزیزم بی حسی تزریقی روم اثر نداشت ژل که عمرا اثر نمیکنه بعدشم من نمیخوام بی حسی بزنم چون دفعه قبل بی ...

وای من زیر چشم هم درد داره و بی حسی میزنن؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم بی حسی تزریقی روم اثر نداشت ژل که عمرا اثر نمیکنه بعدشم من نمیخوام بی حسی بزنم چون دفعه قبل بی ...

چرا اثر نمیکنه چه ترسناک 

منم فوبیای درد دارم 

دندون پزشکی میرم اول ژل به لثه م میزنه بعد آمپول بیحسی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
آستانه درد آدما باهم فرق داره😥

اخه چقدر...ببین من با وجود بی حسی تزریقی زار میزدم...اما اون دختر اروم اروم بود.

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
من تازه یروزه فیلر زاویه و چونه زدم اما خیلی کم گفتم مرحله ای بزنم برامم پماد بی حسی نزد

منم قبلا ک لب زدم خیلی کم در حد نیم سی سی زدم بقیه ش تو ترمیم زد برام اینجوری بهتر فرم میگیره ولی الان نمیدونم چجوری دردشو تحمل کنم😭😭😭😭😭😭

چرا اثر نمیکنه چه ترسناک منم فوبیای درد دارم دندون پزشکی میرم اول ژل به لثه م میزنه بعد آمپول بیحسی

نمیدونم والا شاید دکترم به اندازه کافی داروی بی حسی نزد برام