2777
2789
عنوان

کالا برگ

505 بازدید | 30 پست

کالا برگ برای این ماه میدن ؟

میشه کالا های دیگه مثل پودر ماشین و مواد بهداشتی و صابون و ... برداشت یا فقط کالاهایی که خودشون میگن ؟ محدودیت داره؟

از مغازه میشه کالا برگ گرفت یا فقط از فروشگاه؟

شما از کجا گرفتید ؟ و چه کالاهایی تونستید بردارید؟

خداااااااا 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از فروشگاه یا مغازه؟ کدوم فروشگاه اسمش چیه؟

فروشگاه

فرقی نداره چه فروشگاهی باشع عزیزم ‌هرکی جلوی درش زده کالاا برگ تعلق میگیره .میده بهت

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
فروشگاهفرقی نداره چه فروشگاهی باشع عزیزم ‌هرکی جلوی درش زده کالاا برگ تعلق میگیره .میده بهت

اخه برای ما چند ماه پیش رفتیم فقط گفتن میتونید مواد لبنی و گوشت و حبوبات و روغن و برنج بردارید محدودیت داشت همه چی نمیشد برداشت

خداااااااا 💔

اخه برای ما چند ماه پیش رفتیم فقط گفتن میتونید مواد لبنی و گوشت و حبوبات و روغن و برنج بردارید محدود ...

الان اونجوری نیس.اما اگر بود سمت شما

ببینید کدوم فروشگاه محدودیت نداره

ما از اول هر چی دلمون خواس گرفتیم . حتی اکسیدان و کرم دست

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اخه برای ما چند ماه پیش رفتیم فقط گفتن میتونید مواد لبنی و گوشت و حبوبات و روغن و برنج بردارید محدود ...

افق کوروش ودیلی مارکت اینجورین مغازهاهمه چی میشه من خودم میخوام ایندفعه شوینده بخرم

لطفالایک نکنید،ممنون

بعضی از فروشگاه ها همه چی میدن بعضی ها فقط کالاهای خاصی میدن 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
فکر کنم فقط مغازه همه چی بشه برداشت

نه عزیزم من رفاه رفتم همه چی برداشتم 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙