2777
2789
عنوان

یچیز بگو که راحت فراموشش کنم

151 بازدید | 14 پست

شوهرم میگه بهت خیانت جنسی کردم .تو این یک هفته دوری ک خونه مامانم بودم.از منم نخاسته که برم پیشش پسم زده و طلبکارانه میگه تو مقصری که خیانت کردم میخاستی نری .در صورتی ک خودش بیرونم کرد گفت نمیخامت دعوا کردیم رفتم.دو سری قبلا ام با زور منو اورده خونه مامانم سر دعواهامون.اصلا ام پشیمون نیست .چجوری ببخشمش؟ دو تا شرط ام گزاشتع که اگه میخای برگردی باید بریم دفتر اسناد رسمی حق طلاقتو باطل کنیم و اینکه پولتو بدی دست من. الان شمال با دوستاش خوشگذرونی میکنه من حال روحیم بهم ریخته داغونم چیکار کنم

چجوری فراموش کنم کسی که عاشقانه دوسش داشتمو باهاش کلی خاطرات قشنگ داشتم

لا ب لاش کلی ام تحقیر تهمت بی احترامی دست بزن خشونت و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت جنسی اونم فقط ی هفته دوری

بعد مقصر بدوننت

بعد شرطم بزار

گردنشو بزن

جیو فراموش کنی مرتبکه ایدزی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طلاق بگیربروبابااین..... من میبینم بابت خیانتش ازتوطلب کارهم هست بمونی که پروبشه فردابیارتش زنه رو ...

دقیقا.. درونم یه چیزی هی میگه برگرد بخاطر اون محبتایی که دیدم ازش و وابستش شدم ولی هر عقل و منطقی میگه برگشتن اشتباههه

اره

یه چیز بهت میگم خوب گوش کن ، وقتی یه نفر بهت اولین توهین رو میکنه و واکنشی نمیدی ، یادش میدی بازم بهت توهین کنه هر بار هم بیشتر و بیشتر ، اتفاقا از حق طلاقت استفاده کن و خودت رو از این جهنمی که واسه خودت درست کردی نجات بده ، مگه چندسال زنده ای که قراره نصفشو با تحقیر و توهین بگذرونی ، دل بکن و جداشو ، فکر کردی حق طلاقتو ببخشی ، رفتارش باهات بهتر میشه ؟ نه ، دفعه ی بعد میگه مهریتو ببخش ، و به مرور که دیگه چیزی نداشتی ، معذرت میخوام مثل آشغال میندازتت دور ، دندونی که خراب شده رو بکن بنداز دور ، این کار رو نکنی هر روز و شب فقط خودت درد میکشی ، تو لایق بهترینا هستی ، به خودت بها بده