2777
2789
عنوان

چجوری با غماتون کنار میاین🥲

93 بازدید | 7 پست

بنظرم هر مشکلی حل شدنیه پول درست میشه میاد و میره کلا برا هر مشکلی ی راه حل هست ولی دلی ک بشکنه هیچوقت درست نمیشه اگرم درست بشه ی رد پا از خودش جا میزاره ولی درد بی کسی درد جدایی دلتنگی دوس داشتن مثلا کسی ک. زوری ازدواج میکنه یا کسی ک از کسی ک. دوسش داره جدا میشه یا کسیو از دست میدی خیلی بده🥲💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدمها از رنج عبور نمیکنن،آدمها با رنج به زندگی ادامه میدن.

انگار که دور یه نقطه سیاه شروع کنی خط های رنگی کشیدن

هیچوقت اون نقطه از بین نمیره ولی قابل‌ تحمل‌تر میشه در حالی که وقتی توی اون نقطه سیاه زندگی وایسادی تقریبا مطمئنی که دیگه بعدش زندگیت مثل قبل نمیشه.

منم الان حال شمارو دارم برای تمامی عزیزانی که از دست دادم و سر اختلافات جدا شدم، دلمم شدیدا تنگ شده ولی کاری نمیتونم بکنم، کلا آدم ها بی وفا شدن و مثل پونزده بیست سال پیش نیستن برای هم بجنگن و برای هم تلاش بکنن، توی این دوره زمونه همه مثل لباس همو عوض میکنن یا راحت ترک میکنن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

آدم تا زمانی یه مشکل براش پیش میاد فک میکنه که بزرگترین مشکل دنیا را داره و حل شدنی نیست ولی هر چی جلوتر میریم دیگه اون مشکل به اون سختی هم که فک میکردیم نیست حتی علیرغم سخت بودنش ،ارزش عمر و جوانی وسلامتیمونا نداره که بخایم پاش بزاریم.