2777
2789
عنوان

قرعه کشی

145 بازدید | 17 پست

بچه ها الان هم بانک مثل قدیم ها قرعه کشی داره یا جمع اش کردن؟

کدوم بانک قرعه کشی داره؟ 

بانک سپه هنوزم قرعه کشی داره؟ من خیلی احتیاج به پول دارم هیچ کسی نیست کمکم کنه 

خداااااااا 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بانک سپه همین ماه قرعه کشی داشت 

۲۱۰۰جایزه ۲۵۰میلیونی ۲۱۰۰ جایزه ۱۰۰ میلیونی ۲۱۰۰جایزه ۵۰ میلیونی ۲۱۰۰ جایزه ۲۵ میلیونی ۲۱۰۰ جایزه ۱۰ میلیونی 

💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕

بانک سپه همین ماه قرعه کشی داشت ۲۱۰۰جایزه ۲۵۰میلیونی ۲۱۰۰ جایزه ۱۰۰ میلیونی ۲۱۰۰جایزه ۵۰ میلیونی ۲۱۰ ...

عه واقعی!

شما تا حالا برنده شدید؟ یا کسی شنیدید برنده شده باشه؟

خداااااااا 💔

عه واقعی!شما تا حالا برنده شدید؟ یا کسی شنیدید برنده شده باشه؟

بله سال قبل یکی ۲۵۰ میلیون برنده شد خودم چون پولم کم بودیک میلیون برنده شدم 🤣هرچی پولت بیشترباشه امتیازبیشتره شانس برنده شدن میره بالا 

بانک ملی وگردشگری هم قرعه کشی داره ولی تعدادبرندگان فکرکنم کمه برندگان بانک سپه به نظرم بیشتره 

💕دوستانی که سایت براشون مشکل داره یامیخوان تبلیغات نبینندمرورگرگردوپلاس ازبازاریامایکت نصب کنید💕🌷 برای دفع عذاب قبرقبل ازخواب سوره تکاثربخونید💕🌷لطفابرای حاجتم حمدبخونیدهرکی خوندبگه منم براش بخونم خوندم لایکتون میکنم💕🌷💕

بله سال قبل یکی ۲۵۰ میلیون برنده شد خودم چون پولم کم بودیک میلیون برنده شدم 🤣هرچی پولت بیشترباشه ام ...

چقدر خوب برم حساب باز کنم یک میلیون تومان هم غنیمته☺

خداااااااا 💔

بله سال قبل یکی ۲۵۰ میلیون برنده شد خودم چون پولم کم بودیک میلیون برنده شدم 🤣هرچی پولت بیشترباشه ام ...

ببخشید حسابتون چی بود قرض الحسنه یا پس انداز؟

کوتاه مدت یا بلند مدت؟

خداااااااا 💔

چقدر خوب برم حساب باز کنم یک میلیون تومان هم غنیمته☺

حساب بازکنی بعداون پولی که توی کارت هست میره واسه قرعه کشی اون پولوباید حداقل سه ماه توی کارت نگه داری مال من ۹میلیون بودتوی کارت بعدسه ماه یک میلیون واریزکردن به کارتم 

ببخشید حسابتون چی بود قرض الحسنه یا پس انداز؟کوتاه مدت یا بلند مدت؟

عزیزم پس اندازبلندمدت بود همین پولی که توی کارتت باشه میره واسه قرعه کشی