2777
2789
عنوان

یه حالی از این بچه بدم🦋💙✨🪻

74 بازدید | 4 پست

@اوج_آسمان‍ 

@_vampi_‍ 

خب اینجا کامل توضیح میدم چه اتفاقی افتاده🩷

من ظهر داشتم از خیابان رد میشدم که دیدم اون دست خیابان یه پیرمرد وایساده کنار یه گربه وسط خیابان اصلا نفهمیدم چی شد سریع زدم بغل قشنگ پریدم وسط خیابان اون گربه رو برداشتم که ماشین از روش رد نشه 

پیرمرده هم خیلی مهربون بود🥺

گفت دیدم یه چیزی اینجا افتاده بود بعد کلی راه برگشتم دیدم این گربه اینجا افتاده

خلاصه برداشتیمش گذاشتیم تو صندوق عقب اون پیرمرد یکی از چشماش خون افتاده بود از دماغش خون میومد وای بچه ها تند تند نفس میکشید انگار قشنگ یه گربه مرده تو دستم گرفته بودم 

دیگه دوستام از ماشین پیاده شدن 

من همیشه تو ماشینم پارچه و اینجوری چیزا دارم یدونه پارچه آوردن این رو گذاشتیم تو ماشین 

من میدونستم این گربه زنده نمیمونه همینطور دوستامم میگفتن 

چون وقتی یه ماشین از گربه رد میشه پرده دیافراگمش پاره میشه حتی اگر جراحی بشه باز هم میمیره

ولی احساس عذاب وجدان گرفتم رفتم دامپزشکی ازش عکس گرفتن گفتن خدارشکر خدارشکرررررررر سرش ضربه نخورده شکستی نداره دیافراگمش هم سالمه خدارشکرررررر

ازش آزمایش خون و اینا هم کرفتن یدونه هم براش سرم زدن

وای بچه ها آنقدر این طفلکی بمیرم براشش گشنه بود آنقدر گشنه اش بود…

خلاصه دیگه بردیم گذاشتیمش تو لابی خونه ی دوستم

الانم دوستم بهم زنگ زد گفت که حالش خوبه ولی اصلا تکون نخورده یعنی بیحاله ولی آب و غذا خورده 

بعد این بچه چون کلا بیرون بوده معلومه کلی مریضی و … داره پوست و استخوان بودااااا

ایشالا زود زود زود خوب شی کوچولو🥺🥺✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB