2777
2789
عنوان

مرتیکه عوضی

117 بازدید | 8 پست

اسنپم رو لغو سفر زدم تا بجای سی تومن ده تومن بدم یارو مسافر دربستم زده رفته تا ته کوچه رفته زنه رو پیاده کرده و زنه بجای پنجاه بهش بیست تومنی داده گفته خانم بیست تومن دربست حمالیه اونم گفته من دربست گفته بودم شما مسافر زدی بعدشم گفته بودم تا دم بلوک گفت باشه برو خانم خلاصه منم ازش شماره کارت گرفتم واریز کنم گفت چقدر میخوای واریز کنی گفتم ده تومن همیشه میدم گفت ده تومن که خرمالیه نمیگم مثل اسنپ سی چهل بزن ولی حداقل یجوزی بزن منم راضی باشم گفتم من که نگفتم دربست میزم یه مسافر زد برسونتش منم گفتم ببخشید دیر اس ام اس بانک میاد گفت نه اشکالی نداره اولیش اومد نشد منتظز دومی بودم کلا چهار دقیقه وایساده بود گفت کارت که نداری پول نقد که نداری با داد گفت برو پایین میزنی بزن نمی‌زنی نزن و این حرف ها منم پیاده شدم در و بستم رفتم دیدم وایساده نمیره پیاده شد برگشت داد زذ چیشد نمی‌خوای کرایه بدی ؟گفتم من داشتم میزدم تو صبر نکردی گفت بیا اینجا بیا سوار شو منم سوار شدم گفت بذار این خانم رو برسونم منم یک دقیقه نگذشته براش واریز. کردم گفتم اینم از واریز گفت بذار اس ام اس میاد کار تو درست نیست گفتم نه کار تو درسته گفت برو بسلامت ولی کار تو درست نیست گفتم باشه کار تو درسته یکی نیست بهش مرتیکه دو هشتصد تو کارتمه لنگ بیست هزار تومن تو هم بعدشم کل اهالی اون محل سر درست بودن حساب کتاب من قسم میخورن از یکی از مغازه دار ها که بهش میخواستم پول واریز کنم چون سقفم پر شده بود گفت برو دوازده شب به بعد میزنی دوازده شب به بعد براش واریز. کردم به همشون رسید واریز نشون میدم میگن نیازی نیست قبولت داریم بعدشم کارتم تو جیبم بود حواسم نبود یک و پونصد هم تو اون پول بود دو تومن فقط خرج روزانه منه تو برو ببینم تو یک روز چقدر میتونی در بیاری همون حقت امثال اون زنه هستند بمالن درت ،کل ماشینت ۱۹۸ میلیونه که پول دو سه تا از النگو های منه خودت و ماشینت رو میخرم و میفروشم مرتیکه فکر کرده لنگ اینم پول کرایه این رو بخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گل اگه نمیزنی منو بگم 

اولا جرا اینقدر عصبی 

دوما بالاخره اون بنده خدام از صبح با صد نفر روبرو بوده و دوما راجع هر کی گفته تو رو میشناسن که بهرقول خودت رو خوش حسابی ات خبر دارن اون ار کجا تو میشناسه برا اون که کارشه همون ده تومنم ده تومنه

سوما نگاه بالا به پایین به اطرافیانت نداشته باش لطفا

بالاخره یه عده ادم از ما پایینتر هستن یه عده هم از ما بالاتر

گل اگه نمیزنی منو بگم اولا جرا اینقدر عصبی دوما بالاخره اون بنده خدام از صبح با صد نفر روبرو بوده و ...

عزیزم من که نخواستم پولش رو بخورم می‌تونست بگه شمارت رو بده شماره کارتم رو بگیر واریز کردی بهم اس ام اس بده یا بگه باشه یه ذره بیشتر منتظر میمونم با ده دقیقه انتظار که نمیمیزه بعدشم اول تکلیف من رو روشن کنه بعذ مسافر بزنه بعدشم غلط می‌کنه با یک خانوم اینطوری حرف میزنه

عزیزم من که نخواستم پولش رو بخورم می‌تونست بگه شمارت رو بده شماره کارتم رو بگیر واریز کردی بهم اس ام ...

میدونم گل ولی نیگم یه درصد فکر کن قبل شما یه ادم ناتو به تورش خورده بوده عصابشو خراب کرده بوده یا جه نیدونم پولشو خورده اونم اعصاب نداشته 

مگه نمیگی خانم قبلی که مثلا دربست گرفت نصف پولشم نداد 

میدونم گل ولی نیگم یه درصد فکر کن قبل شما یه ادم ناتو به تورش خورده بوده عصابشو خراب کرده بوده یا جه ...

قرار نیست عقذش رو سر من خالی کنه که بعدشم کد انتقال پول از بانک نمیاد تقصیر. منه؟