2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

272 بازدید | 11 پست

سلام لطفا نگین چرا زیاد تاپیک میزنم 

من سه ساله ازدواج کردم از اولین هفته ازدواج مشکلاتی داشتم به دور از عقل 

قبلاً مچ شوهرم با جاریم و گرفتم و مدرک رو نتونستم نگه دارم شوهرم از گوشیم پاک کرد البته اینو بگم جاریم همسر دوم شوهرش هست شوهرش با خیانت به همسر قبلی اینو گرفته 

حدود ده روز همسرم باهاش تماس تلفنی برقرار کرده و مطمعنم که خیانته 

تنها خواستم اینه زنه رو اذیت کنم ولی نمیدونم چطوری می‌خوام به شوهرش زنگ بزنم بگم ولی نمیتونم خیلی میترسم این ترسه ولم نمیکنه شمارشو میگیرم قطع میکنم من ظهر به مادر شوهرم گفتم اونم به شوهرم انگار گفته ولی الان خیلی خوش خرم داره تی وی میبینم ومیگه کاری نکرده 

من هم شرایط طلاق ندارم هم از طلاق میترسم 

می‌خوام طلاق بگیرم ولی ترسم نمی آره جرعت ندارم 

مدرک نداری ب برادر شوهرت بگی اوضاع بدتر میشه.  آدمای امثال جاری ت انقد شارلاتانن با مدرک هم نمیشه ثابت کرد تو ک مدرک هم نداری.  بسپر ب خدا. خودتو آروم کن با مناجات و دعا.  ماه پشت ابر نمیمونه

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری یه عمر میتونی با یه آدم سمی زندگی کنی که با زنداداشش که همش قراره ببینی،بهت خیانت کرده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
پرینت تماس دارم فقط

اونم ثابت نمیکنه میگه یه تماس در حد مثلا فلان کار و گرفتیم باهم هماهنگ میشن.  دیدم میگم.  نکن خواهرم. بسپار ب خدا. دستش رو میشه.   تو هم سبک زندگیت عوض کن. بیشتر خوش بگذرون خودتو سرگرم کن.  

جاری م فیلم داشت بازم نتونست ثابت کنه در این حد این آدمای خائن گرگ بارون دیده ان

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚