2777
2789
عنوان

علت درد شدید شکم

2108 بازدید | 11 پست

دوستان ۲۳ فروردین موعدم بود و تا امروز هنوز پری نیومده

فردا وقت دکتر گرفتم ولی از دیروز درد شدید زیر شکم دارم امروزم آز خون منفی بود 

هم جفت پاهام درد میکنه هم زیر شکمم 

به نظرتون علت درد چی میتونه باشه؟

نگرانم خیلی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باردار نیستی احتمال عفونت

آره میدونم باردار نیستم  آز دادم منفی بود

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

اگر درد شکمتون با هیچ مسکنی کم نشد و مخصوصا اگر با بزرگی شوم همراه بود فورا سونوی شکمی بدید من چندسال پیش تا پای مرگ رفتم چون کیست تخمدانم پاره شده بود و درد شدید داشتم اما دکتر به جای سونو هیوسین برام نوشت ویه کم دیر سونو کردم البته خدا رحم کرد و خطر رفع شد اما دکترم گفت درد غیر عادی شکم حتما باید با سونو پیگیری بشه من از نیمه شب دردم شروع شد و فردا شبش ساعت یک نصفه شب رفتم اتاق عمل

عفونت ادراری با عفونت رحم یا لگن فرق میکنه؟

اگر درد شکمتون با هیچ مسکنی کم نشد و مخصوصا اگر با بزرگی شوم همراه بود فورا سونوی شکمی بدید من چندسا ...

آره زیر شکمم سفت شده و بزرگ شده 

آره زیر شکمم سفت شده و بزرگ شده 

نترس ولی مراقب باش درد مداوم وبزرگ شدن شکم علامت جدیه من وقتی سونو دادم البته ۴عصر فرداش دیگه از شدت درد صاف نمیتونستم وایسم و تو سونو مایع آزاد لگن تشخیص دادن که همون خونریزی داخلی کیست تخمدانم بود دردش کشنده بود واقعا 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792