2777
2789

این حس همیشه تو وجودمه تا ابد😭😭 خدا پدر و مادرمو لعنت کنه خدایا پس کی کارما پس میدن من خسته شدم دارم سکته میکنم دیگه هیفده سالمه اینهمه درد حقم نیست

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محدودت میکنن؟ یا مجبورت میکنن برای چیزی؟

محدود کتک دعوا رشته ای ک دوست ندارم فرستادن منو😭😭جلو جمع ضایعم کردن من بغض کردم از قیافم معلومه چقدر حالم بده همه با ترحم نگام میکنن:)

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

خانوادت چیکار میکنن؟

🫂🥲♥️غصه نخور دوست خوبم این روزا هم میگذره صبر کن مطمئنم خیلی قوی هستی..مشکلاتت حل میشه:)))

تو هنوز 17 سالته کلی فرصت داری که میتونی ازشون استفاده کنی و آیندتو اونجور که خودت میخوای بسازی و زندگیت رو بهتر کنی

تو فوق العاده ای اینو مطمئن باش اگه قوی نمیبودی نمیتونستی تا اینجا دووم بیاری و این سختیا رو تحمل کنی

همش میگذره میره

خانوادت چیکار میکنن؟🫂🥲♥️غصه نخور دوست خوبم این روزا هم میگذره صبر کن مطمئنم خیلی قوی هستی..مشکلاتت ...

مرسی عزیزدلم تاپیک جدیدم نوشتم اگر دوست داشتی بخون 

من از هفت سالگیم دارم عذاب میکشم پس کی تموم میشه 

آخ این خیلی حس بدیه تجربش کردم. نمیتونی از جمع خارج شی؟

ضایع تررمیشه