2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من سخته چون نماز نمیخونم روزه نمیگیرم حجاب ندارم پاییز و زمستون با هودی میرم بیرون تابستون با شومیز برای من خیلی سخته با همچین آدمی زندگی کنم برای اون آدمم سخته که با من زندگی کنه شما باید به خودت و سبک زندگیت نگاه کنی  

اگه طرف مقابلش مذهبی باشه ایشون میتونه مورد خوبی باشه....

ولی بعنوان کسی که با یه مرد خیلی مذهبی ازدواج کردم اخلاق خیییلی مهمه خیییلی

شوهر من مذهبیه ولی بعضی اخلاقاش روانی میکنه منو...

و خونواده طرف؛من متاسفانه گیر یه خونواده بی احساس و سرد و خشک افتادم...یعنی تو کینه ای بودن و سنگدل بودن مثل اینارو ندیدم

اگه طرف مقابلش مذهبی باشه ایشون میتونه مورد خوبی باشه....ولی بعنوان کسی که با یه مرد خیلی مذهبی ازدو ...

یعنی چه اخلاق های داره؟از کجا میشه فهمید؟

اینجوری که شنیدم مادر دوست هست و خانوادگی احترامات بینشون بالاس ،میترسیم این مادر دوست بودن خیلی زیاد باشه  کار دستمون بده

یعنی چه اخلاق های داره؟از کجا میشه فهمید؟اینجوری که شنیدم مادر دوست هست و خانوادگی احترامات بینشون ب ...

قبل عقد ،مشاوره و...برن یا جلسات آشنایی بیشتر باشه

از اطرافیان و فک و فامیلاشون بیشتر تحقیق کنید...

ولی من همیشه میگم هرچقدر هم آشنایی زیاد باشه آدم یه سری چیزا رو بعد ازدواج متوجه میشه

واقعا ازدواج مثل هندونه سربسته می مونه تا نری زیر یه سقف طرفو نمیتونی کامل بشناسی